Skocz do zawartości
karrlina

Smak analu

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek ona i on 8177

Jeżeli nie jest ubrudzony to no problem. Lepszy smak niż po prezerwatywie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pocalunki w spermie są super tak samo jak wyliywanie cipki ze spermy... Co do anala lubiłem lizac swojej ex rowek z dwoma dziurkami... od kości ogonowej po pasek na cipce;) ale

nie wszystkie kobiety perwersje lubią...

Co do zabaw analnych i konczenia w ustach ponoć ryzykuje sie jakimś zakażeniem - dotyczy to kobiet.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to bardzo podniecająca i kusząca sytuacja. Pozostaje tylko pewien problem... Dupkę bardzo chętnie mogę obsłużyć swoim języczkiem, kutaska też ale wyjętego z cipki. W drugim otworku żyją sobie bakterie, które mogą po bezpośrednim spożyciu niestety poskutkować choróbskiem. No chyba, ze kutasek ubrany jest w gumowe ubranko zwane brzydko prezerwatywą. Wtedy po ściągnięciu takiego ubranka bardzo chętnie i to wyjętego z każdej atrakcyjnej pupci :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż, skoro wyciagamy ten temat :D

Zdarzyło mi się, w ferworze "walki", wziąć w usta wacka wyciagnietego z mojego tyłeczka.

Smak ...

Żaden.

Wacek był czysty :) .

Ale raczej nie powtórzyłabym tego, jak sobie o tym pomyslę, to wydaje mi się to dość.... obsceniczne....

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli nie jest ubrudzony to no problem. Lepszy smak niż po prezerwatywie

Mam takie samo zdanie;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż, skoro wyciagamy ten temat :)

Zdarzyło mi się, w ferworze "walki", wziąć w usta wacka wyciagnietego z mojego tyłeczka.

Smak ...

Żaden.

Wacek był czysty ;) .

Ale raczej nie powtórzyłabym tego, jak sobie o tym pomyslę, to wydaje mi się to dość.... obsceniczne....

W ferworze walki fajne stwierdzenie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Mitech

Moja żonka uwielbia seks analny i ja też jestem jego wielkim fanem - z doświadczenia mogę powiedzieć, że jak się kobieta przygotuje odpowiednio do seksu analnego, to w 99,9 % fiutek jest czyściutki. Moja żonka wie, że bardzo mnie kręci branie do buzi kutaska prosto z dupki więc co jakis czas mi funduje takie doznania - rzecz "bezcenna" :-D

Niedługo mamy spotkać się z tym "trzecim" - mam tam wystąpić również w roli "uległego, przebranego" który obsługuje swoją Panią oraz jej kochanka - jednym z elementów będzie lizanie kutaska kochanka prosto ze szparki oraz dupeczki - przekonam się więc jak to jest....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Antico

I jak Mitech? Udało się? Jak wrażenia?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Kira

Lewatywa podobno nie jest obowiązkowa, co? Bo podobno tam gdzie ląduje penic jest pusto i czysto?

a mnie coś ostatnio odstawiło od anala....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A my dodamy coś więcej.

Coś na pograniczu ulitmate i tego działu, ale bynajmniej jako mąż fantazuje o spusczeniu się byczków w dupczece mojej żony po czym z jej dupeczki wylizać wszystko, dodatkowo dołożyć lewatywę, którą musiałbym zarówno przed jak i po spożyć.

Szkoda, że to tylko póki co (z różnych powodów - nawet braku osób chętne na takie zabawy, choć wirtualnie czy telefonicznie mogą zapewniać), fantazje, ale jednak!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...