Skocz do zawartości
karrlina

Smak analu

Rekomendowane odpowiedzi

Było już o smaku spermy, a ciekawa jestem jak Panie zapatrują się na obciąganie kutasa dopiero co wyciągniętego z anusa swojego, tudzież z innej kobiety biorącej udział w czworokącie :lol:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i proszę, jest jedna odważna Pani, z bardzo konstruktywną odpowiedzią :lol:

Może jeszcze ktoś??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale tylko z kutasem wyciągniętym ze mnie :lol:

Innej opcji,czyli wyciągniętego kutasa z "czyjeś" dupy nie bierzesz pod uwagę :lol: :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po szczegółowe informacje zapraszam na priv :->

Ciekawa jestem opinii innych dziewczyn

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Albo po spożyciu śmietanki z jej resztkami na wargach pocałunek z partnerem :lol:

mniam :lol: chyba się rozmarzyłam...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorun, zdarza Ci się podawać z dupki do ust?

Zdarzyło mi się raz,kiedy sunia obciągała mi fiuta,a ja jej wpakowałem dwa paluszki w dupsko,po czym włożyłem jej głęboko w usta.

Tylko nie wiem czy to się zalicza do tematu :lol:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

paluszki tak głęboko nie penetrują, a na penisie czasami zdarzają się resztki :lol: :lol:

właśnie spożywam kanapeczkę ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

paluszki tak głęboko nie penetrują, a na penisie czasami zdarzają się resztki :lol: :lol:

właśnie spożywam kanapeczkę ;)

Niestety miałem jeden taki przyjemny akcent nie licząc zwykłego analu i umieszczaniu w dupie fajnych zabawek :)

Ogólnie karrlinko smacznego ;) :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a dziękuję, poszłam po kolejną :lol:;)

sorry jak mam rozumieć: "Niestety miałem jeden taki przyjemny akcent" - resztki, czy co do dupki to do buzi?

Coś bym jeszcze zjadła :lol::)

Anet, czyli spróbowałaś, ale mówisz nie. To się liczy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...