Skocz do zawartości
karrlina

Smak analu

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm... smak mojej dziewczyny kakowego oczka jest zdecydowanie gorzki :-P gorzki jest smak kakałka mojej kobietki :)

widzę że to dawno było napisane ale nie umiem sie od komentarza powstrzymać  :lach:  Że co proszę? A znasz coś takiego jak lewatywa o czym pisze golibroda? :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na ostrych filmach to zawsze dobrze wygląda albo nie byłam dobrze przygotowana. Co ma do tego dieta? Mnie i tak bolało w trakcie a najbardziej jak było po wszystkim

Nie sądzę, by Potulnemu o taką kwestię chodziło. ;)

widzę że to dawno było napisane ale nie umiem sie od komentarza powstrzymać  :lach:  Że co proszę? A znasz coś takiego jak lewatywa o czym pisze golibroda? :)

A zauważyłaś w jakim dziale jesteśmy? ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

widzę że to dawno było napisane ale nie umiem sie od komentarza powstrzymać :lach: Że co proszę? A znasz coś takiego jak lewatywa o czym pisze golibroda? :)

A czy ty zawsze przed seksem robisz lewatywe? Czasem na spontanie sie kakałko lize i nawet po kapieli czasem czuc... puszcza sie bąki calymi dniami to i dupa nimi przesmierdnie:D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A zauważyłaś w jakim dziale jesteśmy?  

Zauważyłam Zouzo. Nie zmienia to jednak faktu że można utrzymywać higienę. BDSM i smak analu nie musi mieć tego smaku dosłownie. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaraz przypomina mi się stary dowcip:)

Gościu całuje się z laską namiętnie nagle czuje coś w ustach no to wypluwa patrzy a to ziarnko maku,dobra nieważne jedziemy dalej po chwili czuje znowu ziarenko no to wypluwa znów mak myśli co tam zaraz najlepsze całują się już dobre 20 minut i znów czuje mak. Wypluwa i pyta:
Asia skąd masz w ustach tyle maku?
A Asia mówi: bo wczoraj robiłam Zbyszkowi loda a on ruchał Zosie w tyłek a ona wcześniej jadła makowiec.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zauważyłam Zouzo. Nie zmienia to jednak faktu że można utrzymywać higienę. BDSM i smak analu nie musi mieć tego smaku dosłownie. 

A  wiesz co to scat?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba tu nie ma nikogo kto by nie wiedział co to Scat. Ale czy tu mowa była o scat?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mowa była o smaku analu.

Jedni mówią fuj, inni sterylnie, jeszcze inni na żywioł.

To, że Tobie, mnie, setkom innych, nie odpowiada - nie znaczy, że setkom innych też musi. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie kłóćcie się dziewczyny, bo przyjdzie wielka włochata pała i Was wyrucha :redevil:

Zaraz przypomina mi się stary dowcip:)

Z tego, naprawdę szczerze się uśmiałem tego wieczoru. To doskonały dowcip, choć ohydny :)

Chyba tu nie ma nikogo kto by nie wiedział co to Scat. Ale czy tu mowa była o scat?

Scat, czy nie scat. No są i tacy, musisz to zrozumieć, że im smak i zapach dupy się po prostu podoba. Intymny taki, zapach, smak. Cokolwiek to jest. Smrodek czy zapaszek.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie kłóćcie się dziewczyny, bo przyjdzie wielka włochata pała i Was wyrucha

Czemu włochata???  :shock:  :cry:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...