Skocz do zawartości
karrlina

Smak analu

Rekomendowane odpowiedzi

ja uwielbiam lizac dupke oraz praktuje i podnieca mnie taka dominacja jak Ass to mouth :) jak zawsze przed analem musi być odpowiednie przygotowanie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak , dopiero "odpowiednie przygotowanie" pozwala obojgu obalic hamulce i czerpac w pelni przyjemnosc.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dokladnie tak, moja partnerka zawsze przed takimi zabawami zamyka sie pol godziny w lazience i sie przygotowuje: dokladna, wielokrotna lewatywka itp., wtedy czujemy ze nic nas nie zaskoczy i jest jazda bez trzymanki :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dokladnie tak, moja partnerka zawsze przed takimi zabawami zamyka sie pol godziny w lazience i sie przygotowuje: dokladna, wielokrotna lewatywka itp., wtedy czujemy ze nic nas nie zaskoczy i jest jazda bez trzymanki :)

Te przygotowania mozna robic wspolnie , to tez element gry milosnej i fascynujacy do tego  :upsnew: 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Potulny

On: Zgadzam się z przedmówcą. Ja zawsze pomagam przygotować się mojej Księżniczce na spotkanie z kochankiem. Przy lekkostrawnej diecie nie ma czego się bać. A potem można bez obawy szaleć jak na tych ostrych filmach ;) I jeśli mam się odnieść do tytułu tematu, to smak jest cudowny, szczególnie kosztowanie wprost z rozgrzanego członka :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie smak analu do dwie rzeczy. Obciąganie facetowi po analu i spijanie wydobywających się z dziurki Pani soczków. Niestety niezrealizowane i chyba nigdy nie będzie. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Valenth

jeśli bull zdecydował by sie po długim analu zlać na dziurke Pani wszystko byłoby wyczyszczone dokładnie z Pani, potem zlizał bym smak analu z penisa bulla :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... smak mojej dziewczyny kakowego oczka jest zdecydowanie gorzki gorzki jest smak kakałka mojej kobietki

To akurat jest prawda nie tylko Twojej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

On: Zgadzam się z przedmówcą. Ja zawsze pomagam przygotować się mojej Księżniczce na spotkanie z kochankiem. Przy lekkostrawnej diecie nie ma czego się bać. A potem można bez obawy szaleć jak na tych ostrych filmach ;) I jeśli mam się odnieść do tytułu tematu, to smak jest cudowny, szczególnie kosztowanie wprost z rozgrzanego członka :D

Na ostrych filmach to zawsze dobrze wygląda albo nie byłam dobrze przygotowana. Co ma do tego dieta? Mnie i tak bolało w trakcie a najbardziej jak było po wszystkim

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli bull zdecydował by sie po długim analu zlać na dziurke Pani wszystko byłoby wyczyszczone dokładnie z Pani, potem zlizał bym smak analu z penisa bulla :)

Lubię takich rogaczy ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...