Skocz do zawartości
bathory

Inspirowany właśnie Tobą

Rekomendowane odpowiedzi

Patrze na zdjęcie i widzę piękną kobietę która na tą chwile mi się oddała mimo że jest setki kilometrów od mnie, na ta krótką chwile w której robiła to zdjęcie stała się moja i dla mnie. Zamykam oczy i słyszę jej głos jak szepta mi do ucha.

-Jestem twoja, weź mnie, tu i teraz.  

Czuje ciepło jej ust które muskają moje ucho, zapach jej włosów, skóry. Czuje jej dłonie na swoim torsie, jej nagie gorące ciało przylega do mojego, jej aksamitna skóra pieści moje dłonie, całuje jej delikatne gorące usta,  szyje, dotykam jej piersi i całuję twarde sutki, brzuch, pachwiny, uda, jej ciało całkowicie mi się oddaje , liże jej cipkę, czuję jej smak, jest taka delikatna, ciepła, wsuwam w nią mojego penisa, powoli, najpierw czubeczek, potem powoli reszta aż do samego końca, obejmuje mnie nogami i dociska jeszcze mocniej, jeszcze głębiej aż krzyczy z podniecenia żeby po chwili wpaść w serie niekontrolowanych skurczy i z uśmiechem na twarzy uciec z powrotem na zdjęcie... 

Wysłane z mojego LG-P875 przy użyciu Tapatalka

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fantazja wy-ta-pa-na z telefonu, to już brzmi, prawie jak sprawozdanie na żywo ;) Szkoda że fantazja tylko.

Kiedyś był komiks Tytus Romek i Atomek. W księdze "IX" swobodnie wskakiwali do filmu. Do westernu. Przypomniałeś mi o tym, wskakiwaniem do zdjęcia...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem, fantazja powstała pod wpływem zdjęcia które otrzymałem na telefon od "wirtualnej kochanki" wiec jest tak jakby sprawozdaniem na żywo, a kto wie może już niedługo nie będzie to tylko fantazja i wirtualna kochana zmieni się w realną.. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Coś takiego, dopiero dzisiaj znalazłam ten temat. Napisałeś to tak  zmysłowo. Powinieneś rozwijać twórczość i swoje fantazje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powinieneś rozwijać twórczość i swoje fantazje

Twórczość się rozwija tylko nie zawsze może ja podziwiać wiesze grono ;) a fantazje będę realizował, obiecuje :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...