Skocz do zawartości
Samotny Wilk

Która hotka pozwoliła(by) na finał w cipce?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak do tej pory Żona uprawiała z Kochankami seks wyłącznie w gumce. Po wszystkim jak wracała do domu lub byliśmy we trójkę, pozwoliła mi wchodzić w siebie. Dodam, że Żona zawsze ma kochanków z członkami w okolicach 20 cm i więcej, natomiast ja mogę się "poszczycić" przedziałem 13-14 cm. To że ledwo Ją czułem i Jej narzekanie na moje rozmiary zawsze było mega-podniecające. Cleaning jeszcze przede mną...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm to podnieca mnie i moja żonę najbardziej pozwala kochankowi kończyć w cipce.....ona to uwielbia i ja to podnieca

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak, marzy mi sie coś takiego, ale pod jednym warunkiem, że będziemy mieć 100% zaufania do kochanka.

• Lubię 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Na pytanie odpowiem krótką relacją z naszego życia. Otóż pewnego razu Małgosia spóźniła się wracając z pracy (dojeżdża samochodem), wchodząc do domu powiedziała : „weź mnie teraz”. Podniosłem spódniczkę, była bez majteczek. Gdy w nią wchodziłem z jej ust padły słowa : „dzisiaj jesteś drugi”. Ale o tym napiszę później w historiach prawdziwych.
  • Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja hotka dała skończyć tylko jednemu ogierowi za równo w środku jak i na twarzy, czy w ustach:) reszta niestety nie była na tyle zaufana.Mnie to kręci by w niej kończył oraz wchodzenie w nią jako drugi

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli hotka jest odpowiedniozabezpieczona, a jej partner jak najbardziej zrdowy, to taka sytuacja jest jak najbardziej wskazana :) Miło jest zanurzyć się w takiej dobrze przygotowanej cipulce :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żonka ze stałym parterem kończy tylko w środeczku, bardzo miłe uczucie kończyć zaraz po

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja hotka daje się posuwać obcym samcom tylko w gumie, ale chętnie pozwala na spust na cipkę.

Głęboko w cipie może mieć tylko moją spermę :poklon:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

żona sama zawsze prosiła aby ją kochanek zalewał, a ja potem to wylizywałem i dodawałem swojej porcji . Zajebisty smak i uczucie. Odlot na maksa

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...