Skocz do zawartości
Samotny Wilk

Która hotka pozwoliła(by) na finał w cipce?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem może tępy jestem. Czy takie badania robi się na "cito"? Wyniki są prawie od ręki? Bo nie rozumiem☹️. Przed samym spotkaniem takie badania są robione? Bo jak nie, widząc takie badania z wynikiem negatywnym sprzed dwóch dni czy jest pewność, że w tym międzyczasie  jakiegoś syfa kochanek , bull, kochanka czy ktokolwiek z układu nie  załapał? 

Przed ciążą można się uchronić ale przed chorobami chyba nie. 

Tak mi się wydaje ale może głupi jestem.

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Emotion seeker pisze:

Tak mi się wydaje ale może głupi jestem

Nie jesteś i dobrze Ci się wydaje. Sporo na ten temat było tutaj:

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak mi się wydaje ale może głupi jestem.

@ Po co samemu się nazywać tępym czy głupim. 

W ten sposób niszczysz swoją samoocenę i poczucie własnej wartości. Jeśli czegoś nie wiesz ,to pytasz i się dowiadujesz . Nie ma powodu wmawiać sobie że się jest debilem lub tępakiem. 

Pozdrawiam.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem na takim etapie ze  swoim kochankiem , że pozwalam mu dochodzić w środku .  Ja go nie prosiłam o to sam mi pokazał swoje badania . Powiem szczerze, że teraz jest mi o wiele przyjemniej . Nie musimy uważać ?☺️? 

• Lubię 11
  • Zmieszany 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 minut temu, Hootka95rogacz93 pisze:

Jestem na takim etapie ze  swoim kochankiem , że pozwalam mu dochodzić w środku .  Ja go nie prosiłam o to sam mi pokazał swoje badania . Powiem szczerze, że teraz jest mi o wiele przyjemniej . Nie musimy uważać ?☺️? 

Aż tak bardzo pewna jesteś? Czy na pewno warto ryzykować dla chwili uniesienia?

2 godziny temu, Sisqo pisze:

Tak mi się wydaje ale może głupi jestem.

@ Po co samemu się nazywać tępym czy głupim. 

W ten sposób niszczysz swoją samoocenę i poczucie własnej wartości. Jeśli czegoś nie wiesz ,to pytasz i się dowiadujesz . Nie ma powodu wmawiać sobie że się jest debilem lub tępakiem. 

Pozdrawiam.

Nie jestem żadnym zacofańcem. Napisałem tak bo ciężko mi zrozumieć właśnie taki tok myślenia. To że pokazanie badań pozwala na wszystko. Nie muszę się pytać o takie rzeczy bo doskonale się orientuję w temacie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nic nie ryzykuje.  W ciążę nie zejdę co dla mnie najważniejsze . A kochanek zdrowy sam sie boi i się często bada. 

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Hootka95rogacz93 pisze:

W ciążę nie zejdę co dla mnie najważniejsze .

Może to Ciebie nie dotyczy ale wiele razy to słyszałem a później jednak te kobiety zachodziły w ciążę. Nie ze mną.

• Zmieszany 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
47 minut temu, Janek12 pisze:

Może to Ciebie nie dotyczy ale wiele razy to słyszałem a później jednak te kobiety zachodziły w ciążę. Nie ze mną.

Nie będę się zwierzać z  prywatnych spraw ale ja mam pewność , że w ciążę nie zajde.  A gdyby jednak co jest w sumie nie możliwe to zawsze są tabletki itd. :)

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Hootka95rogacz93 pisze:

Nie będę się zwierzać z  prywatnych spraw ale ja mam pewność , że w ciążę nie zajdę.

Tego nie oczekuję, nie bierz tego do siebie. Przy okazji zwróciłem tylko uwagę na zjawisko, które zaobserwowałem gdzie indziej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Emotion seeker , @Janek12 jeszcze jakiś czas temu pisałabym tutaj dokładnie tak, jak Wy. Jednakże nauczyłam się, że ludzie cechują się różną kalkulacją ryzyka. Często mają wiedzę o tym, co się może stać i podejmują mimo to większe ryzyko niż np. Wy czy ja. Już nie staram się zmieniać takich ludzi. Po prostu się z nimi nie bawię. 

Lula.

• Lubię 3
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...