Skocz do zawartości
Samotny Wilk

Która hotka pozwoliła(by) na finał w cipce?

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 29.07.2020 o 17:04, PoznańskaPara pisze:

Hmm kochane Panie, piescicie kochanków ustami też w gumce ??

To ja Ci odpowiem na to pytanie.

Jeśli nie jest to mój przyjaciel i nasz stały kolega do zabaw, których jestem w 100% pewna, to tak, seks oralny jak i klasyczny w moim przypadku tylko w gumce lub wcale. Nie ma odstępstw.

A tu masz moją obszerniejszą wypowiedź w tym temacie.

A bliżej tematu wątku.

W dniu 15.07.2011 o 14:08, Samotny Wilk pisze:

Jestem ciekawy czy miałbybyście ochotę albo pozwalacie na to, aby Wasz kochanek mógł kończyć gdzie chce.

Nigdy nie mam ochoty ani nie pozwalam, by którykolwiek z moich kochanków kończył gdzie on chce. Wolę gdy kończą tam gdzie ja w danej chwili mam ochotę. Dla nich to żaden problem, a ja mam większy fun.

Ale tak, bardzo lubię,  gdy moi mężczyźni kończą we mnie. To dla mnie dodatkowy bodziec. Często w trackie i ja mam orgazm.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 29.07.2020 o 10:07, Sailor&Lula pisze:

Dziewczyny, czy tylko ja tak mam, że chęć finału w cipce chamsko biologicznie mi się kojarzy z chęcią zapłodnienia? Tak, że za nic nie potrafię sobie tego oddzielić i jak choćby o tym pomyślę, to mi adrenalina niezdrowo skacze?

Miałam tak przez pewien czas tuż po narodzinach młodej. Bardzo mnie to spinało, utrudniało zrelaksowanie się podczas zabaw. Gdy zaczęłam regularnie brać hormony lęk z czasem znikł.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma piękniejszej rzeczy niż lizanie wypełnionej spermą cipki. Moja hotka średnio to lubi, ale bez problemu dala by każdemu skończyć w środku. 

• Lubię 1
  • Zmieszany 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Dragonfly pisze:

@Hotka85Rogacz90 skoro Ona średnio to lubi, to chyba średnio fajnie.

Średnio lubi w sensie, że wkurza ją, że to później tak długo wylatuje, a nie że jej to nie podnieca. Ale kiedy ja mam ją lizać po tym, to już inna sprawa. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Hotka85Rogacz90 niestety w Waszej wcześniej tu wypowiedź wynikało właśnie to co napisałam. To jest forum i czytając wyciągam wnioski ze słowa pisanego. Stąd moje podsumowanie. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Dragonfly pisze:

@Hotka85Rogacz90 niestety w Waszej wcześniej tu wypowiedź wynikało właśnie to co napisałam. To jest forum i czytając wyciągam wnioski ze słowa pisanego. Stąd moje podsumowanie. 

Słowo pisane nie oddaje tego, co mówione. Powinnaś to wiedzieć. 

• Zmieszany 2
  • Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Hotka85Rogacz90 pisze:

Słowo pisane nie oddaje tego, co mówione. Powinnaś to wiedzieć. 

Owszem, słowo pisane nie oddaje wszystkiego - np. emocje, zapach, widok. Ale staramy się opisywać jak najbardziej jasno swoje myśli. Wszak po to istnieje słowo pisane.

Wybaczcie .. już Was nie będę zaczepiać. Już wiem jak Was czytać. 

Pozdrawiam oboje. 

• Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 9.08.2020 o 11:52, Dragonfly pisze:

Owszem, słowo pisane nie oddaje wszystkiego - np. emocje, zapach, widok. Ale staramy się opisywać jak najbardziej jasno swoje myśli. Wszak po to istnieje słowo pisane.

Wybaczcie .. już Was nie będę zaczepiać. Już wiem jak Was czytać. 

Pozdrawiam oboje. 

Jeju nie filozuj ,każdy zrozumiał o co chodzi .

• Facepalm 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Sisqo pisze:

Jeju nie filozuj ,każdy zrozumiał o co chodzi .

Jak widać raczej nie każdy.

A oprócz swojej dygresji masz do dodania coś w temacie tego wątku?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...