Skocz do zawartości
Samotny Wilk

Która hotka pozwoliła(by) na finał w cipce?

Rekomendowane odpowiedzi

U nas jest to główną podstawą :redevil: mam być mokra tam gdzie trzeba :oki:

Doskonale to rozumiem. Cuckold bez "ciepłej bułeczki" ociekającej spermą ogiera jest jak dla mnie zupełnie nieciekawy :)

Royumiem że jak wracasz do męża taka pozalewana to oddajesz mu się tak jak jest, bez np brania prysznica? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bez np brania prysznica? ;)

Arrek chyba żartujesz prysznic :mur: nic podobnego, w żadnym wypadku. Tym bardziej że mnie podnieca jak wracam taka mokra. Pierwsze co to mówię do męża to bierz mnie :redevil:.

oddajesz mu się tak jak jest,

Ja Mu się nie tylko oddaje taką jaka jest, ale nawet wspólnie ją kosztujemy :redevil: to są bezcenne chwile :bigbomb:
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Arrek chyba żartujesz prysznic :mur: nic podobnego, w żadnym wypadku. Tym bardziej że mnie podnieca jak wracam taka mokra. Pierwsze co to mówię do męża to bierz mnie :redevil:.

Ja Mu się nie tylko oddaje taką jaka jest, ale nawet wspólnie ją kosztujemy :redevil: to są bezcenne chwile :bigbomb:

Tak też myślałem. Teraz zadroszczę twojemu mężowi jeszcze bardziej. Nie wiem czy ja bym się skusił na wylizywanie spermy byka z myszki mojej żony ale gdy by już była wymieszana z moją to byc moze tak natomiast wejście w swoją ukochaną po uprzednim wybzykaniu i zalaniu przez kogoś obcego jest za pewne przewspaniałe :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

natomiast wejście w swoją ukochaną po uprzednim wybzykaniu i zalaniu przez kogoś obcego jest za pewne przewspaniałe

powiem Ci że coś w tym jest, nie miałem okazji spróbować ale może kiedyś.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

powiem Ci że coś w tym jest, nie miałem okazji spróbować ale może kiedyś.

Z tego co widzę występujesz tutaj w roli Bull'a więc raczej będziesz tym który takową cipeczkę przygotuje dla męża Hotki ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż zdaje się że dotyczy to sporej ilości hotek (mojej także) które oddają się kochankowi nie po raz pierwszy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż zdaje się że dotyczy to sporej ilości hotek (mojej także) które oddają się kochankowi nie po raz pierwszy.

Czyli że Ty również dostajesz to co jeste nadal w swerze moich marzeń szczęściarzu? Mam na mysli "ciepłą bułeczkę" czyli muszelkę żony pełną spermy ogiera. To musi być niesamowite doznanie wsunąć się w tak przygotowaną jakinię rozkoszy... Możesz napisać jak to się u was zaczęło?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak obie strony w pełni zdrowę to jak najbardziej jesteśmy za finałem w środku :-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak obie strony w pełni zdrowę to jak najbardziej jesteśmy za finałem w środku :-)

A od jak dawna uprawiacie cuckold ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...