Skocz do zawartości
Samotny Wilk

Która hotka pozwoliła(by) na finał w cipce?

Rekomendowane odpowiedzi

a ja marze ze kiedys moja pani pozwoli zalac swoja cipeczke goraca sperma swego kochanka, w fantazjach jest jak najbardziej na tak, warunek - musimy go dobrze znac , a ja chetnie po nim poprawie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

widok wyciekającej spermy kochanka z obrzmiałej cipki żony jest zniewalający a do tego świadomość, że tylko on może tam kończyć ....

Widok wyciekającej z spermy Byka z cipki Żony jest wspaniały jednak nie wyobrażam sobie abym nie mógł się spuścić w taką "ciepłą bułeczkę"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widok wyciekającej z spermy Byka z cipki Żony jest wspaniały jednak nie wyobrażam sobie abym nie mógł się spuścić w taką "ciepłą bułeczkę"

Wybaczcie ale nie mogłem się powstrzymać, widok rzeczywiście jest podniecający ale nie o to mi chodzi. Arrek2 mocno podkreślił fakt że sam musi mieć na końcu możliwość "zalania" takiej cipki a więc w całym swoim "rogatym świecie" wykazuje cechy mocno dominujące :) Brawo brawo bo to potwierdza moje obserwacje i tezę że każdy rogacz ma w sobie bardzo dużo dominacji.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wybaczcie ale nie mogłem się powstrzymać, widok rzeczywiście jest podniecający ale nie o to mi chodzi. Arrek2 mocno podkreślił fakt że sam musi mieć na końcu możliwość "zalania" takiej cipki a więc w całym swoim "rogatym świecie" wykazuje cechy mocno dominujące :) Brawo brawo bo to potwierdza moje obserwacje i tezę że każdy rogacz ma w sobie bardzo dużo dominacji.

Jeśli już mam ją komuś oddać to chciałbym aby w pełni skorzystał z jej kobiecości która jest niesamowicie rozkoszna a kiedy dostanę ją spowrotem musze się niej dopaść :)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ej ale dlaczego piszesz ... jeżeli już mam ? robisz coś na siłę ? przeciwko sobie ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat trudny bo wymagający odpowiedzialności. Choroby i ewentualna ciąża. Tabletki dają pewność ale...

Jako bull tylko w gumie.

Znajoma para dostarcza badania ja też sobie robię.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat trudny bo wymagający odpowiedzialności. Choroby i ewentualna ciąża. Tabletki dają pewność ale...

Jako bull tylko w gumie.

Znajoma para dostarcza badania ja też sobie robię.

A gdybyś miał zostać Ogierem żony super kumpla gdzie obwa o chorubsko odpada a dla niego sednem cuckoldu jest żona zalewana przez kochanka to też byś się nie zgodził?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A gdybyś miał zostać Ogierem żony super kumpla gdzie obwa o chorubsko odpada a dla niego sednem cuckoldu jest żona zalewana przez kochanka to też byś się nie zgodził?

Mnie interes super kumpla nie interesuje, co najwyżej mogę wziąć pod uwagę oczekiwania hotki.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie interes super kumpla nie interesuje, co najwyżej mogę wziąć pod uwagę oczekiwania hotki.

Czyli gdy by tego domagała się Hotka wtrysnął byś się w nią...?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...