Skocz do zawartości
Samotny Wilk

Która hotka pozwoliła(by) na finał w cipce?

Rekomendowane odpowiedzi

Mo cóż jeśli było to w klubie to zawsze guma a na spotkaniach z zaufanym przyjacielem domu ? zawsze bez gumy. Piękne czasy. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 3.01.2023 o 21:20, zauroczony_on pisze:

Zaufanie i widoczna higiena potencjalnie załatwiają wątek zdrowia.

Widoczna higiena i wzbudzanie zaufania... Czyli jeśli ktoś się często myje, ładnie pachnie oraz jest miły, to na pewno nie ma HIV?

Ciąża to wątek niosący dużo większe konsekwencje.. Chyba..

Między ciążą a porodem nie trzeba stawiać znaku równości, a z WZW-C zostaje się na całe życie.

Lula.

• Lubię 6
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zostaje tylko antykoncepcja faceta. Są trzy rodzaje. Jedna bez szans na pomyłkę i to rozwiązanie promuję. Skuteczność potwierdzona badaniami co kilka lat.. Pro forma.. I wtedy można w środku.. Zdecydowana większość Pań tak przecież woli ale chce się czuć bezpiecznie... 

W tej dyskusji bierzmy na pierwszym planie pod uwagę fetysz spustu wewnątrz cipki kobiety. Rozumiem ten fetysz, bo sama go mam.

Ta męska antykoncepcja bez szans na zajście w ciążę i badania co kilka lat nie dają takiej samej gwarancji przed zarażeniem się chorobami. A one często niosą o wiele większe konsekwencje dla kobiety niż ciąża. 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 11.01.2023 o 20:50, Sailor&Lula pisze:

Widoczna higiena i wzbudzanie zaufania... Czyli jeśli ktoś się często myje, ładnie pachnie oraz jest miły, to na pewno nie ma HIV?

Oczywiście, że nie.. to był skrót myślowy - miałem nadzieję na zrozumienie.. Kochanek dbający o zdrowie i higienę dołączający do pary dbającej o zdrowie i higienę...

Ryzyko dowolnej choroby utajonej bądź nie, jest zawsze.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, Dragonfly pisze:

Ta męska antykoncepcja bez szans na zajście w ciążę i badania co kilka lat nie dają takiej samej gwarancji przed zarażeniem się chorobami. A one często niosą o wiele większe konsekwencje dla kobiety niż ciąża. 

Oczywiście racja. Chodziło wyłącznie o kwestię ciąży...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zasadniczo seks moim zdaniem zawsze w gumce. W zaufanym długim układzie można z tego zrezygnować, ale to naprawdę przy długiej sprawdzonej znajomości.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czekam Czekam ale na 100 % się doczekam 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
26 minut temu, Nymph and Maniac pisze:

Nie chcę się wypowiadać w imieniu mojej partnerki, ale miewa takie momenty w bardzo wysokim poziomie podniecenia [...] po wszystkim bardzo często tego nie pamięta. 

Moja podczas wyła jak wilczyca, tak że cała okolica słyszała i nie była tego świadoma :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...