Skocz do zawartości
Samotny Wilk

Która hotka pozwoliła(by) na finał w cipce?

Rekomendowane odpowiedzi

7 godzin temu, Blord pisze:

W takim wypadku warto oddawac krew

Zasadniczo to w każdym warto ;)

• Lubię 3
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.09.2022 o 22:47, Blord pisze:

W takim wypadku warto oddawac krew

warto oddawać krew...także z tego powodu, że jej parametry są na bieżąco kontrolowane ...

co do seksu bez gumki ..ktoś kiedyś powiedział, że sypiając z kimś bez gumki sypiasz ze wszystkimi ich partnerami i partnerami ich partnerów ...pytanie czy ta chwila przyjemności jest warta podejmowanego ryzyka...dla mnie nie. On

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.09.2022 o 22:37, creampie pisze:

Przed oddaniem krwi pobierana jest próbka, która poddawana jest badaniom.

Tu byłbym ostrożny u mnie wykryto jakieś sprawy wątrobowe ale zawiadomienie dostałem ze stacji dopiero po ok. 3 tygodniach :) Na szczęście było to spowodowane szczepieniem na wirusowe zapalenie wątroby, Więc wynik nie zawsze jest na poczekaniu :(

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sam osobiście regularnie oddaje krew. Dla mnie akurat na pierwszym miejscu jest to że przez oddanie krwii moge komuś pomóc. Badania to miły dodatek. Wracając do tematu. Zwykle gdy poznam hotwife, to zawsze ze wzgledu na zdrowie oraz swoje bezpieczeństwo uprawiam seks w gumie. Gdy nabiore zaufania do kobiety wiem ze jest zdrowa i wiem że nie "daje" na prawo o lewo, moge pójść dalej i zabawiać sie bez gumy, zwykle finał jest na ciało lub do ust. Ale czasem sie zdarza że kobieta aż prosi żeby w niej skończyć zwykle gdy odelci i kilka razy z obawy że może chodzić o złapanie na dziecko musiałem zrzucać taką kobiete z siebie. Także uważam że w dużej mierze to kwestie osobowości. Ja mimo jakiegoś zaufania do hotki bałbym sie konsekwencji spuszczenia w niej. No chyba że było by to ustalone wcześniej że chodzi o zapłodnienie i bo np partnet hotki nie może mieć dzieci. Ale to są juz inne sprawy. 

• Lubię 3
  • Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 11.10.2022 o 12:45, LEMY pisze:

Tu byłbym ostrożny u mnie wykryto jakieś sprawy wątrobowe ale zawiadomienie dostałem ze stacji dopiero po ok. 3 tygodniach :) Na szczęście było to spowodowane szczepieniem na wirusowe zapalenie wątroby, Więc wynik nie zawsze jest na poczekaniu :(

Oczywiście, natomiast szczepienia dyskwalifikują potencjalnego dawcę na jakiś czas. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żona raniej mòwiła, jeżeli już w środku,to bądz miły i nie pytaj. Czasy zmieniają się i teraz już daje razkaz wybrać i finał musi być na muszelkę. Mòwi jej bardzo podoba się gdy pòźniej wszystko zlizuja.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie bardzo podnieca myśl, że ktoś mógłby zostawić coś w środku... Niestety z wielkim podkreśleniem na myśl bo żona bardzo wierna jest :(

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, keythomas pisze:

bo żona bardzo wierna jest :(

Moja żona też, co nie zmienia faktu że miała kilku kochanków.. ;) Moja wierność też jest bez zarzutu.. ;)

On

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy wiecie że ten temat jest już ciągnięty przez ponad 10 lat? Wytrwała dyskusja:) A w temacie jedno to zdrowie drugie to ciąża. W obu wątkach guma na 100% nie pomoże.. Zaufanie i widoczna higiena potencjalnie załatwiają wątek zdrowia. Ciąża to wątek niosący dużo większe konsekwencje.. Chyba.. Jak już jedna z Pań się wypowiadała: guma jest fee! Zostaje tylko antykoncepcja faceta. Są trzy rodzaje. Jedna bez szans na pomyłkę i to rozwiązanie promuję. Skuteczność potwierdzona badaniami co kilka lat.. Pro forma.. I wtedy można w środku.. Zdecydowana większość Pań tak przecież woli ale chce się czuć bezpiecznie... 

• Hmm... 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...