Skocz do zawartości
Samotny Wilk

Która hotka pozwoliła(by) na finał w cipce?

Rekomendowane odpowiedzi

Z obecnym kochankiem żadko się spotykamy, ale trwa to już 9 lat. Wcześniej mieliśmy kilka spotkań z jednym kochankiem. Ustalenia z żoną mieliśmy takie, że sex tylko w prezerwatywie, a wsadzenie członka bez gumki czy wytrysk w środku to tylko sfera marzeń. Podczas spotkania rok temu dochodziło jednak do pewnych sytuacji, np. żona usiadła na członku kochanka, czy on dotykał członkiem jej łechtaczki, wejścia do pochwy. Pojawiła mi się wtedy myśl (znamy się z kochankiem już tak długo), że może żona sama powie: "wsadź mi chociaż na chwilę". Tak się nie stało, bzykanie zakończyło się tradycyjnie - z prezerwatywą. W drodze ze spotkania zapytałem żony czy chciałaby żeby kochanek jej wsadził penisa bez gumy. Powiedziała, że nie widzi problemu, ale skoro dawno temu ustaliliśmy, że tylko w gumie to ona w ogóle nie brała tego pod uwagę. Tak więc podczas następnego spotkania miało być tylko wsadzenie bez gumki. Następne spotkanie jednak nie mogło się odbyć (m. in. pandemia) tak szybko jakbyśmy chcieli. Minął rok. W międzyczasie (takie były nasze życiowe plany) żona założyła spiralę. Stwierdziliśmy, że następne spotkanie to będzie nie tylko wsadzeniem członka bez prezerwatywy, ale i wytrysk w środku. Tak też się stało. To co najistotniejsze opisałem w innym miejscu. Kochanek ma opisać spotkanie. Wrażenia niesamowite. Wylizałem cipkę żony (spermy wiele nie było bo bzykali się na stojąco i większość się wylała), a następnie wszedłem w jej ciepłą, bardzo wilgotną cipkę i kochałem się z nią jak nigdy. 

• Lubię 18
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 13.11.2021 o 13:30, parans pisze:

W międzyczasie (takie były nasze życiowe plany) żona założyła spiralę. Stwierdziliśmy, że następne spotkanie to będzie nie tylko wsadzeniem członka bez prezerwatywy, ale i wytrysk w środku.

Spirala oczywiście nie chroni od potencjalnych chorób ale przynajmniej kwestia niechcianej ciąży jest ogarnięta. Sam namówiłem parę lat temu moją małżonkę na wypróbowanie spirali gdyż męczyły ją marzenia o odczuwaniu kolejnych fal wytrysku głęboko w środku. Z obcymi mężczyznami nie praktykujemy tego ale mamy od lat sprawdzonego przyjaciela-kochanka, który ma luksus przyzwolenia na obfity finał gdzie tylko mu się zamarzy.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby nam przytrafił się ktoś nowy to oczywiście sex tylko w prezerwatywie, ale na razie nie szukamy nowego kochanka. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem tytułowe pytanie jest źle postawione.

Prawidłowo postawione pytanie brzmi: Która Hotka pozwoliłaby na finał w cipce i komu?

Moja żona po urodzeniu pierwszego dziecka nosiła spiralę (podobnie po drugim i po trzecim). Czyli można uznać, że jest zabezpieczona, co sprawdziliśmy po wielokroć, testując jej zabezpieczenie przede mną, a zatem zagrożenie niechcianą ciążą jest pomijalne. Ma kochanków, którym mogłaby na to pozwolić, ponieważ regularnie się badają, albo też dlatego, że są takimi pierdołami, że nie poderwaliby nawet taboretu, ale ona i tak ma do nich słabość. To (teoretycznie...) załatwia kwestię chorób wenerycznych, aczkolwiek są i takie przypadłości, które przenoszą się drogą płciową, ale nie trzeba być demonem promiskuityzmu, żeby je złapać (jak np. WZW), aczkolwiek przeciwko większości z nich można (a wręcz powinno) się zaszczepić.

W rezultacie części z tych "koszernych" kochanków pozwala, a części nie. W naszej wieloletniej "karierze" taką decyzję podjęła pod wpływem impulsu tylko dwa razy (za każdym razem będąc zabezpieczona wspomnianą spiralą), natomiast regułą jest to, że przywileju tego udziela po dłuższym namyśle. A na gangbangu koszerni grzecznie zakładają gumki, bo wszyscy inni też zakładają, więc po co tworzyć wrażenie, że ktoś jest lepszy czy gorszy?

Dla wielu kobiet taka praktyka – niezależnie od zabezpieczeń po stronie kobiety (spirale, tabletki) – jest nie do przyjęcia, o czym z mocą pisała @Sailor&Lula. Dyskusja na temat słuszności argumentów tych kobiet jest moim zdaniem całkowicie bezpodstawna, ponieważ koniec końców jest to kwestia ich preferencji, a tych argumentować nie ma przecież potrzeby.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja Pani nie wyobraza sobie seksu z kochankiem bez pelnego zalania sperma. Czasami w ciagu takiego spotkania jest to 6-11 razy. 

• Lubię 6
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na etapie rozmowy z para zazwyczaj ustalenia dotycza tego ze zachowujemy bezpieczenstwo, ze oczywiscie stosujemy gumy. Kiedy jednak dochodzi do spotkania i hotka jako niespodzianke przy kawie dostaje do reki wyniki badan zdrowia i wyniki badan nasienia ktore pokazuja bezpłodnosc ( brak plemnikow w nasieniu ) wszystkie z data wczorajsza to nagle otwieraja sie wszystkie wczesniej pozamykane drzwi i nagle hotka chce isc na calosc. A jakie jest zaskoczenie i radosc rogacza kiedy na to patrzy - bezcenne ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, switch pisze:

Jest coś takiego jak okienko serologiczne. 

Ja o tym wiem, one o tym wiedza ale i tak sie boja zaplodnienia. Po za tym wez pod iwage ze kobieta w okresie kiedy przypadaj jej okres plodny jest najbardziej otwarta na sex ( oczywisci kwesria osobnicza, ale mam takie doswiadczenia ze jest tu spora zbierznosc ) a co za tym idzie mile dla niej jest takie zabezpieczenie nie po jej stronie ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, Blord pisze:

Ja o tym wiem, one o tym wiedza ale i tak sie boja zaplodnienia

Okienko serologiczne dotyczy chorób, nie płodności... :rolleyes:

Lula.

• Lubię 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...