Skocz do zawartości
Samotny Wilk

Która hotka pozwoliła(by) na finał w cipce?

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Sailor&Lula pisze:

Często mają wiedzę o tym, co się może stać i podejmują mimo to większe ryzyko niż np

Pamiętajmy też o tym, że niektórych kręci i podnieca ryzyko. Również związane z finałem "w środku"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, Elem pisze:

Pamiętajmy też o tym, że niektórych kręci i podnieca ryzyko. Również związane z finałem "w środku"

Ok, ja też robię sporo ryzykownych rzeczy, choć w nieco innych kategoriach. Jeśli wszyscy zainteresowani są w stanie udźwignąć ewentualne konsekwencje i znają je - droga wolna.

Lula.

• Lubię 4
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
26 minut temu, Sailor&Lula pisze:

Jeśli wszyscy zainteresowani są w stanie udźwignąć ewentualne konsekwencje i znają je - droga wolna.

Lula.

Dokładnie jestem tego samego zdania. 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
17 godzin temu, Hootka95rogacz93 pisze:

Nic nie ryzykuje.

Nie jest to prawdą. Po zobaczeniu aktualnych badań wciąż możesz złapać wiele chorób (również tych ujętych w badaniach), co już było wielokrotnie podkreślane.

Ryzykujesz, tylko jest to dla Ciebie ryzyko akceptowalne i czujesz się z nim komfortowo (albo nie jesteś jego świadoma).

Hidi

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
35 minut temu, Hidi_&_Dali pisze:

Nie jest to prawdą. Po zobaczeniu aktualnych badań wciąż możesz złapać wiele chorób (również tych ujętych w badaniach), co już było wielokrotnie podkreślane.

Ryzykujesz, tylko jest to dla Ciebie ryzyko akceptowalne i czujesz się z nim komfortowo (albo nie jesteś jego świadoma).

Hidi

Ale w życiu na każdym kroku jest ryzyko nawet nasz  partner może mieć chorobę i nas nią zarazić.  Nigdy nic nie wiadomo .  Możemy iść sobie ulica i może zabić nas auto . Możemy tylko i wyłącznie minimalizować ryzyko. Kochanek jest że środowiska nam znanego nie jest to całkiem obcy człowiek .  Nie ufam pierwszemu  lepszemu . 

• Lubię 6
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja marże o tym żeby mieć dziewczynę w której inny się spuszcza a ja to wylizuje zapewniając jej kolejny orgazm. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie . Alpinista ryzykuje choć nie ma takiej potrzeby ,tylko dla przeżycia tych chwil na szczycie jakie sobie wymarzył. Wsiadając do samolotu też ryzykujesz . Jeśli będzie awaria lub nawali silnik jeden czy drugi ,prawdopodobieństwo jest niemal ? % że umrzesz . Sam nie jestem skoczkiem spadochronowym czy kaskaderem, ale rozumiem ludzi i ich podejście . Być może są to ich pasje , niespełnione marzenia lub poprostu szukają adrenaliny.. mi to w żadnym wypadku nie przeszkadza ,bo to ich życie i ewentualne konsekwencje będą dotyczyć ich . Jedni wychodzą z założenia, że życie trzeba  doświadczać, a nie poprostu siedzieć w domu i żeby tylko doczekać tej starości i jakoś to będzie. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja zona woli spust do szparki, ma wkładkę domaciczną, nie lubi seksu z gumką. Podejmuje ryzyko, ale jako pielęgniarką wie ,że to jest zagrożenie chorobami. Stara się mieć jednego kochanka, jak się z kimś spotyka i mają seks nie ma opcji aby był ktoś inny w tym samym czasie oprócz kochanka i mnie.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 30.10.2021 o 09:43, Sisqo pisze:

Wsiadając do samolotu też ryzykujesz . Jeśli będzie awaria lub nawali silnik jeden czy drugi ,prawdopodobieństwo jest niemal ? % że umrzesz

Jest jednak różnica między wsiadaniem do sprawnego samolotu z doświadczonym pilotem a do przypadkowego gruchota z naćpanym nastolatkiem bez kursów, nieprawdaż? Można iść na ośmiotysięcznik bez przygotowania, na pewną śmierć i to też będzie adrenalina, rozumiem. Pewnie niektórych jara takie ryzyko i ok, niech brandzlują się w swoim gronie.

Generalnie, życie grozi śmiercią. ;)

Ale proszę - weźcie się ludzie badajcie. Jeśli nie dla siebie samych, to dla innych, z którymi pójdziecie do łóżka. Osoby, które drzewiej próbowały mnie przekonać, że mój hard limit wcale nie jest taki hard - nawet nie raczyły mi okazać jakichkolwiek wyników swoich badań! Jakże mogłam, z moim bilansem ryzyka, ochoczo i ufnie wkroczyć do grona fanów takich zabaw?

Sporo czasu zajęło mi zrozumienie, że himalaiści powinni trzymać się z himalaistami, a nie z kierowcami rajdowymi. Ogarnięcie i zaakceptowanie, iż nie są dla mnie problemem np. trwałe ślady na skórze po praktykach sadomasochistycznych, ale spust w cipkę jest kategorycznie niedopuszczalny. Każdemu jego ryzyko, byle był go świadom i nie naginał nikogo na siłę. 

Lula.

• Lubię 6
  • Dziękuję 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 3.11.2021 o 07:20, Sailor&Lula pisze:

Jest jednak różnica między wsiadaniem do sprawnego samolotu z doświadczonym pilotem a do przypadkowego gruchota z naćpanym nastolatkiem bez kursów, nieprawdaż?  

Oczywiście że jest różnica ,bo nikt o zdrowych zmysłach nie wsiada do auta z naćpanym kolesiem do auta.  Za to większość samolotów które się rozbiły , musiały mieć dobry przegląd techniczny inaczej by nie wystartowały. A jednak się roztrzaskały ...  ( Usterka techniczna , niedopatrzenie człowieka) itp . Nawet doświadczony pilot potrafi spowodować katastrofę . Składa się na to szereg okoliczności ,ale takie rzeczy bywają . 

Co do badań ,to oczywiście że są ważne . Tutaj nie chodzi już o samo bzykanie się jak króliki ,a dbanie o siebie . Ludzie są w stanie bardziej troszczyć sie o własne auto niż zdrowie . Zwykla morfologia krwi raz w roku dla  człowieka to nie majtek .  

Zmęczenie ,depresja ,bóle tu i tam .. nie tlumaczmy sobie tego zawsze że może się nie wysypiam,albo długo pracuje itp. To mogą być sygnały że organizm  nie funkcjonuje jak należy . 

Mogą to być hormony,brak witamin minerałów, nowotwór ,infekcja , nerki ...

Tak więc oczywiście uważam, że badania jak najbardziej . Ale nie tylko przed dymaniem w wielkokatach lecz okresowo raz w roku przynajmniej.

Przegląd auta też tylko zrobimy przed większym wyjazdem ,a tak to spoko może jeździć bez ? Pozdrawiam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...