Skocz do zawartości
Samotny Wilk

Która hotka pozwoliła(by) na finał w cipce?

Rekomendowane odpowiedzi

Moja żona nie ma z tym problemu ma stałego zaufanego kochanka któremu pozwoliła na finał w cipce i on wie o tym że jak by się dowiedział że coś kręci na boku to koniec znajomości spotykają się co weekend u nas w domu bo ja mam taka pracę ze weekend nie ma mnie w domu mają dwa dni dla siebie a pierwszy raz pozwoliła mu na finał w cipce w jego urodziny to był prezent  urodzinowy dla niego 

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widac po odpowiedziach ze zdania są podzielone :) osobiście nieukrywam ze finisz w środku dodaje pikanterii. Wszystko zależy od relacji między hotka a bullem

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W zaufanym układzie uważam to za najbardziej fajną opcje. Uwielbiam zalewać.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 25.02.2012 o 23:19, jaś i małgosia pisze:

Na pytanie odpowiem krótką relacją z naszego życia. Otóż pewnego razu Małgosia spóźniła się wracając z pracy (dojeżdża samochodem), wchodząc do domu powiedziała : „weź mnie teraz”. Podniosłem spódniczkę, była bez majteczek. Gdy w nią wchodziłem z jej ust padły słowa : „dzisiaj jesteś drugi”. Ale o tym napiszę później w historiach prawdziwych.

Myślę, że gdybym ja coś takiego usłyszał od razu bym wystrzelił :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 29.07.2020 o 13:17, Sailor&Lula pisze:

Natomiast fizjologiczną funkcją odbytu jest usuwanie odchodów, a jednak uprawiamy seks analny. To ci dopiero pikanteria!

Mam nadzieję, że mój sarkazm zostanie dostrzeżony. 

No właśnie.. dla mnie to tak jak by zjeść papierek zamiast cukierka. ?

On

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 29.07.2020 o 15:06, Sailor&Lula pisze:

I widzisz, to, co dla Ciebie jest standardowe, dla mnie zupełnie nie jest. :D

Gdyby standardem była średnia, wzieta z miejsc gdzie najczęściej doszedł statystyczny facet, to tym że standardem była by własna ręka.. ?

On.

• Lubię 2
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zalać hot cipeczkę jest super ale...raz to ryzyko ciąży a dwa to zdrowie. Nie wierzę tu w żadne zaufanie - tylko badania przed i dopiero zaufanie :)

pozdr dla wszystkich.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 29.09.2021 o 19:52, bubu-wielki pisze:

tylko badania przed i dopiero zaufanie

Opowiedz jak budujesz nastrój? No wiesz, ten przedrandkowy. Czy obiecujecie sobie (we troje? Czworo, pięcioro? ) zasady wyłączności, robicie badania, machacie sobie nimi przed oczami a potem dopiero zaufanie, budowanie relacji, nastroju? By ostatecznie pięknie skonsumować? 

Bo odwrotnie, to chyba nie ma sensu. Bez wyłączności, też nie ma sensu, bo w takim razie, trzeba byłoby robić badania powtórnie. And again, and again and again... I dopiero wtedy zaufanie? :)

Nie wyobrażam sobie aby ktokolwiek, podjarany do nieprzytomności co z  przeomdlenia już między snem a jawą odlicza dni do spotkania które już tuż tuż, nagle wszystko i cały ten boski nastrój zniweczył tymi słowy o badaniach. Tymi badaniami. Tymi wymaganiami. Tą "umową ramową" :) Lub by ktoś ten nastrój zniweczył jemu. Im. 

Albo, to może ja podchodzę do tematu zbyt nastrojowo, myślę o tym co się zadziać może w sposób nie do końca, lub w ogóle nie zaplanowany, a trzeba jak rzemieślnik. Jest certyfikat wyrębu, to będzie rąbanie. 

• Lubię 6
  • Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...