Skocz do zawartości
Samotny Wilk

Która hotka pozwoliła(by) na finał w cipce?

Rekomendowane odpowiedzi

Bez gumy nie skończyłbym w pochwie kochanki. Pierwszy i najważniejszy powód - ciąża! Niby tabletki czy plasterki u takich hotek to podstawa, ale zdarza się, że któraś zapomni je wziąć. Ponadto są przypadki ( rzadkie, bo rzadkie ale są ), że mimo zabezpieczenia kobieta zachodzi w niechcianą ciążę. 

I co potem? Zabieg? Alimenty? Rogacz-przyszywany tatuś?

Nie, nie, nie. Za duże i niepotrzebne ryzyko. 

ODPADA.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bez gumy nie skończyłbym w pochwie kochanki.

To rozumiem, ale powód mnie dosłownie wywrócił do góry kołami :lach: :lach:

Nie czujesz zupełnie klimatu???

Wielu rogaczy właśnie takie ryzyko podnieca i dla tego ryzyka bawią się w tych klimatach :redevil:

Każdy inny powód jest jak najbardziej na miejscu, nawet wyznanie :bigbomb: , ale ciąża :facepalm:  to skoro tak się obawiasz niechcianej ciąży to nie możesz wogóle korzystać z uroków seksu. Prezerwatywa jest znacznie mniej skuteczna niż prawidłowo dobrane hormony.

Hmm facet też przecież szczelny nie jest :redevil: :redevil: i może nabroić przed skończeniem.

No choroby przenoszone drogą płciową, z tym dyskutować się nie da i obalić się też nie da - powód jest jak mur chiński, :uwaga:  ale ciąża? Poczytaj dowiesz się że wielu rogaczy uważa, że bez tego dreszczyka nie ma zabawy i nie ma dupcenia. :hit:

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co podneica rogaczy i o czym marzą. Ja wypowiadam się ze swojego punktu widzenia. W temacie jest powiedziane o finale w środku czyt. o pełnym wytrysku. Zanim pękniesz ze śmiechu to Ci powiem, że znajomy tak wpadł z kochanką. Też bawili się w cuckold. Rogacz pękał z dumy widząc mleczko w pochwie małzonki, aż do czasu gdy mu oświadczyła że jest w ciąży. I zonk. Nie wiedza na pewno z kim zaszła - z mężem czy kochankiem. Często robili to ze sobą po kolei - najpierw kochaś w niej kończył, za chwilę po nim mąż. W różnej kolejności. Brała pigułki, a jakże, tylko raz coś pomyliła. To już 4 miesiąc... Byczek jest przerażony ( oczami wyobraźni widzi siebie płacacego alimenty ), a jej mąż jeszcze bardziej. O Hotce już nie wspomnę. Nie wiedza co teraz zrobić. 

Także, Kreatorze, nie, nie kręcą mnie takie klimaty. Nie widzi mi się być tatusiem lub "tatusiem". W temacie jest mowa o finale ( jak mniemam pełnym ) w środku i z mojego punktu widzenia takie coś odpada. Jeśli ktoś uważa inaczej, to niech robi jak chce. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chciałbym tu pakować się w słowne utarczki z kochankiem, bo nie mamy o czym rozmawiać.

Nie za bardzo mnie interesuje historyjka o bliżej nieokreślonych znajomych.

Skoro podkreślasz o czym jest mowa w temacie to rozumiem że jesteś hotką bo pytanie jest skierowane do hotek.

W temacie jest mowa o finale ( jak mniemam pełnym ) w środku

Hmm finał - jak wygląda pełny a jak niepełny, bo nie łapię. 

No ale każdy z nas ma swoje racje więc nie musisz zgadzać się z moimi, a ja na szczęście z Twoimi

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co podneica rogaczy i o czym marzą.

Nie wiesz? To marnie widzę Twoją "karierę" jako kochanka dla Pary Cuckold.

• Lubię 4
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak ideą stosunku jest wpuszczenie tam nasienia tak ideą cuckoldu jest również wpuszczenie tam nasienia tylko tego obcego. Bez tego elementu to tak jak stosunek przerywany - głównie irytuje. Tylko sperma kochanka w cipce hotki świadczy o tym, że ją posiadł i zaliczył i doprawił rogi komu trzeba.

Odnośnie niechcianej ciąży to istotnie jest to spory problem. Ale jednak lepiej gdy do takiego stosunku hotka jednak się przygotuje w postaci wyboru daty lub zastosowania środków zabezpieczających niż spontanicznie na jakiejś firmowej imprezie będąc lekko pod wpływam da jakiemuś koledze z pracy swoją dupkę.

Pewne typy osobowości będą to robić i już. To chyba jednak lepiej gdy partner o tym wie, podnieca go to również a hotka jest przygotowana tzn. zabezpieczona.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko sperma kochanka w cipce hotki świadczy o tym, że ją posiadł i zaliczył i doprawił rogi komu trzeba.

Aha, czyli fotki z akcji to tylko pic i fotomontaż?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aha, czyli fotki z akcji to tylko pic i fotomontaż?

illa wydaje mi się, że to kwestia co kto uznaje ;) Dla jednych mogą to być zdjęcia, na innych bardziej działa widok mokrej cipki :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nieukrywam, że moje odczucia są w tym względzie najbardziej zbliżone do Kreatora.

Ani moja kochan ani ja nie jesteśmy fanami "gumeczki" - i z tego właśnie powodu od wielu lat mamy tylko jednego partnera - przyjaciela domu, któremu ufamy.

Poza tym moja Pani uwielbia gdy on w niej dochodzi, a i we mnie budzi to nieopisane emocja (nie tylko pozytywne ;( - ale WIELKIE!)

Ze względu na możliwość złapania czegoś - czy to z gumka czy bez - nigdy nie wypłynęliśmy na szersze wody - choć nie ukrywam, że nie raz o tym marzyliśmy :)

A jeśli chodzi o ciążę to obecnie nie jest wielkim problemem. Po pierwsze tak jak napisał Kreator środki hormonalne są obecnie najskuteczniejszą formą antykoncepcji, a nawet jak ktoś nie bierze i zaszaleje to istnieje opcja pigułki po...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziewczyny, czy tylko ja tak mam, że chęć finału w cipce chamsko biologicznie mi się kojarzy z chęcią zapłodnienia? Tak, że za nic nie potrafię sobie tego oddzielić i jak choćby o tym pomyślę, to mi adrenalina niezdrowo skacze?

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...