Skocz do zawartości
Samotny Wilk

Która hotka pozwoliła(by) na finał w cipce?

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem ciekawy czy miałbybyście ochotę albo pozwalacie na to, aby Wasz kochanek mógł kończyć gdzie chce. I pytanie do rogaczy: czy chcielibyście "poprawić" po kochanku Waszej hotki?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Moja hotka pozwoliła na to juz 5 facetom. Miałem okazje wejść zaraz po kochanku w pełną spermy cipkę. odjazdowe uczucie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie tylko bardzo bym chciał "poprawić" po kochanku, a le także... wylizać cipkę żony ze spermy kochanka, całować Jej usta pełne spermy byka ...

niestety jak dotąd jest to niespełnione marzenie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mocno marzę zarówno o poprawce po kochanku, jak i całowaniu się z Żonką po połknięciu przez nią spermy kochanka! :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mocno marzę zarówno o poprawce po kochanku, jak i całowaniu się z Żonką po połknięciu przez nią spermy kochanka! :)

No to jest piękna sprawa, fakt :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wchodzenie po kochanku swojej żony ma we Francji nawet swoją nazwę.Mówi się że lubi się "ciepłe bułeczki".

Ja nie miał bym nic przeciwko aby wejść po kochanku żony.Chyba każdy rogacz maży o czyms takim.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś gdy jeszcze nie znałem tych klimatów tak dobrze. Kochałem się z małżeństwem.

Pod koniec spytałem czy zostać do końca. Kobieta wyciągnęła ręce swoją głowę wygięła się delikatnie w łuk i powiedziała a jej mąż jej zawtórował.

- skoro zacząłeś to i skończ.

Miała rozanielone oczy i czekał na mój nektar.

Gdy z niej wyszedłem ona rozchyliła wargo łonowe i oczami

zaprosiła tam swojego męża.

Wtulili się w siebie. widać było że są szczęśliwi

Pozazdrościłem im tego błogostanu

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...