Skocz do zawartości
Zouza

Zabawne ogłoszenia, oczywiście "tematyczne"

Rekomendowane odpowiedzi

"zapieszczę panią. on podlaskie"

Śmierć przez zapieszczenie ;)

Może to budowlaniec albo pracownik żwirowni i chodziło o zapiaszczenie?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jaski .... za nogę będzie ciągnął 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jaski .... za nogę będzie ciągnął 

U mnie, w Skalniakowie, to by sie kamieniami zatkalo ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

poniżanie żon. serwis kompleksowy. z dojazdem.

:lach:

• Lubię 6
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam ze zadam pytanie troche z innej beczki, ale kompletnie nie moge tego znalezc.

Gdzie wy czytacie te smiesznawe ogloszenia? ;x

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ech...

Poznamy się... mam 23cm...   - prezentacja udana

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Paluch ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

takie bardziej intelektuane :-P

To był radiowy żart :) ale pomysł fajny :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

18 letnia fetyszystka krocza szuka pary  :facepalm:

.. i pisze...

"lubie partnerki dominujące bezwstydne nie majace zadnych zachamowan erot.szukam Pary oboje szczupli,on z grubym ladnym penisem.pragne bys doprowadzila mnie do uleglosci i oddala mezowi który będzie mi wpychal penisa z jadrami do gardla bym się dusila.pozniej ostro wejdzie w moja cipe,pupe bym miała z bolu orgazm.pragne jego nasienie spijac,zlizywac z twojego krocza.z toba będę kochala się jak zechcesz,lubisz,pragniesz.akceptuje klapsy,policzkowanie.jestem fetyszystka mocno pachnącego całego krocza w każdym dniu m-ca !!!sex gratis.zdrowie i kultura.para pow.28 lat.dojade na weekend."

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...