Skocz do zawartości
Zouza

Zabawne ogłoszenia, oczywiście "tematyczne"

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek

Olać. Jak zaczniesz pisać to się nie odczepi :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby jakaś "starsza, szczupła, pragnąca sexu pani" szukała przyjaciela to dziś Poznań świeci takimi ogłoszeniami:

Ja pierdolę, nie sądziłem ze w erze internetu zobaczę jeszcze takie coś.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałam na jednym portalu zdawkową wiadomość, którą zignorowałam. Dziś dostaję kolejną: „ troche mi przeszkadza ze mnie ignorujesz. Wolalbym info ze nie chcesz mnie widziec”.

Kurwa, portal randkowy to nie miejsce, by leczyć neurotyczne ego. Odpisać „Nie chcę Cię widzieć” czy olać go i utwierdzić, ze wszystkie kobiety to dziwki i niech go ktoś przytuli?

Odpisz: nie chcę widzieć, słyszeć i czuć :-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ew. zapytaj się go czy wie jak utrzymać idiotę w niepewności i nic więcej mu nie odpisuj ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na portalu o nazwie kanister, albo jakoś podobnie, dostaję wiadomość świadczącą o ogromnej elokwencji piszącej. Treść wiadomości to "elo". Po godzinie zastanawiania się w jakie słowa ubrać odpowiedź, piszę  "cześć". Następuje cisza przez dwa tygodnie.

Po dwóch tygodniach, niczego nieświadomy, zaglądam w PW, i z drżeniem rak czytam pw od tej samej panny. Tym razem jest to jakże seksowne, wymowne i wiele obiecujące "hej".

Nie da rady, trzeba przejść do ofensywy.  Buńczucznie, ale z pewną taką  nieśmiałością, wspinam się na wyżyny intelektu i wypalam "Cześć, jesteś uległa?"

....

W odpowiedzi dostaję "Zalezy w czym "

W gotowaniu ziemniaków może?

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I to się nazywa dobra organizacja dożynek. Może na zlot taki załatwić

post-22713-0-57555800-1535039083_thumb.jpg

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Duża pupa i piersi / $$$"

A stawka rośnie wraz z każdym cm.? ;)

• Lubię 3
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Jest może jakiś pan chętny na lodzika? 50 zł :) ".

I to całkiem, wizualnie, do rzeczy młode dziewczę.  :facepalm: 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Ktora kobieta mo mokra cipke?"

Planuje wysuszyć? :D

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"otworzy któryś lachociąg dziub za hajs?? płace jak jaja będą puste"

A nie ma sprawy, dwa ciecia nożem do sushi i nawet jaj nie będzie. :D

• Lubię 8
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...