Skocz do zawartości
Zouza

Zabawne ogłoszenia, oczywiście "tematyczne"

Rekomendowane odpowiedzi

Ja odpadam bo lubię czarne paznokcie....ale może Ty- uważaj nie spierdol teg

Kurczę. Trzeba było zamazać adres, bo się teraz facetowi skrzynka pocztowa przytka.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie tyle ogłoszenia, co będę wrzucać odpowiedzi na moje ogłoszenie o szukaniu młodszego kochanka (19-20) na jednym z portali ero-randkowych, bo momentami nie wiem czy się śmiać czy płakać. Cuda ;) Chyba że jest wątek do wrzucania odpowiedzi? Wyszukiwarka mi nic nie znalazła.

+++

"Cześć, jak się masz? Chcesz być przyjacielem czarnego chłopca? Może coś więcej".

Oh dear... 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie tyle ogłoszenia, co będę wrzucać odpowiedzi na moje ogłoszenie o szukaniu młodszego kochanka (19-20) na jednym z portali ero-randkowych, bo momentami nie wiem czy się śmiać czy płakać. Cuda ;) Chyba że jest wątek do wrzucania odpowiedzi? Wyszukiwarka mi nic nie znalazła.

+++

"Cześć, jak się masz? Chcesz być przyjacielem czarnego chłopca? Może coś więcej".

Oh dear... 

Nie załączyłaś zdjęcia...

post-4210-0-33043900-1522746760_thumb.jpg

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby jakaś "starsza, szczupła, pragnąca sexu pani" szukała przyjaciela to dziś Poznań świeci takimi ogłoszeniami:

post-22713-0-56720700-1527603168_thumb.jpgpost-22713-0-12125500-1527603173_thumb.jpg

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Rogacz

Piękna era analogowa ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ogłoszenie w portalu erotycznym, gość szuka dla żony dominującego faceta, ona podobno bardzo uległa, lubiąca ostry seks i poniżanie.

Po wymianie wiadomości piszę do niego:

Ok, ale robię z nią wszystko co chcę.

i dostaję odpowiedź:

Dokładnie, oprócz pisingu, lizania tylka itd

Tja.

• Lubię 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kto wie o rynek w jakim mieście chodzi? Salon fryzjerski sam już znajdę :D
post-22713-0-36756500-1532451404_thumb.jpg

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałam na jednym portalu zdawkową wiadomość, którą zignorowałam. Dziś dostaję kolejną: „ troche mi przeszkadza ze mnie ignorujesz. Wolalbym info ze nie chcesz mnie widziec”.

Kurwa, portal randkowy to nie miejsce, by leczyć neurotyczne ego. Odpisać „Nie chcę Cię widzieć” czy olać go i utwierdzić, ze wszystkie kobiety to dziwki i niech go ktoś przytuli?

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...