Skocz do zawartości
Zouza

Zabawne ogłoszenia, oczywiście "tematyczne"

Rekomendowane odpowiedzi

proszę :

nawet lufa w gotowości :lach:

no to mamy nową kategorię "Laptop dla koniobijców"  :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to jest fajne... :D

Po prostu ten głęboki i metafizyczny dialog, a może nawet monolog masz prowadzić do wskazanego mikrofonu  :erection:

Ogłoszenie jasne jak słońce? :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj dostałam e-maila:

"Okla Mi

Woha moj drogi pioro-przyjaciel zebym nazwy Olenka Ja Chcialbym znajdziesz jej milowac zjazd ozenic wybudowac szczesliwa rodzin do favourite man maja mu zadowolony przyszlosc stac sie jego druga polowa jesli pan zajmujaco NapisaA mi. woli Szukam odczekac swoje odpowiedzial Olusik"

Ale o co chodzi? :zdziwko:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taki urok translatorów, jak mniemam ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja przetlumacze: 'hajs dej, mam horom curke'

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a zdjęcie załączył?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@ktoś, to podobno była kobieta. Tytuł e-maila : "Olka Mi", a w załączniku zdjęcie młodej blondynki, które prawdopodobnie pochodziło z jakiegoś katalogu. Jednak tego nie jestem pewna, bo widziałam tylko miniaturkę zdjęcia, a nie mam w zwyczaju otwierać załączników z podejrzanych meili.

Teraz sms, jaki dostałam pewnego poniedziałkowego wieczora tego miesiąca.

post-24364-0-13271700-1514637010_thumb.png

Dostaję tego typu smsy od jakiegoś czasu. Od prawników, majętnych samotnych mężczyzn, Wróża Macieja :D i na ogół ignoruję je. Ten mnie powalił na kolana, bo można mnie spotkać w wielu dziwnych i mniej dziwnych miejscach, ale z pewnością nie w kościele :lach: .

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Ktoś coś dzisiaj..mogę dojechac..21cm"

Ale mobilny ;)

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale mobilny ;)

Czy ja wiem? To nawet zabawki maja większy zasięg...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale mobilny ;)

Mhmmm to zależy od skali mapy bo jeżeli jest odpowiednio duża to 21 cm to może być naprawdę daleko :lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...