Skocz do zawartości
Zouza

Zabawne ogłoszenia, oczywiście "tematyczne"

Rekomendowane odpowiedzi

"Jestem jak wysokogatunkowa farba - dobrze kryję".

:lach:

• Lubię 17
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Jestem jak wysokogatunkowa farba - dobrze kryję".

Dulux jednorazowe krycie
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ruchanie bez gumeczki 120 zł, Wpadnij na sex bez.....mieszkam sama i strasznie mnie swędzi dziur

Jakoś nie jestem przekonany, że chciałbym "bez gumeczki" skoro ją swędzi dziura..... :lach:

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomość powitalna jaką niedawno dostałam od pewnego osobnika na znanym tu niektórym osobom portalu:

"moze moglbym byc Twoja suczka? Wydymasz mnie w strap-on?" 

Ponieważ nie wiem na czym polega wydymanie w strap-on, to nawet nie odpisałam.

Dzisiaj dostałam kolejną wiadomość od tego pana:

"dlaczego nie piszesz na moje ogloszenie?" :facepalm:

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ponieważ nie wiem na czym polega wydymanie w strap-on, to nawet nie odpisałam.

Są takie strap-on-y, które mają funkcję symulowania wytrysku. [Tu miał być link, ale nie mogę znaleźć konkretnego] W każdym razie działało to jak gruszka do lewatywy. Jak ściśniesz "torbę" to strzelasz tym co akurat jest w środku. 

Idąc dalej możesz go wydymać długopisem w tę dziurkę w strapie. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idąc dalej możesz go wydymać długopisem w tę dziurkę w strapie. 

no ale wtedy, to będzie montwa, jak strzeli atramentem ;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@pushek, wiem o takich strap -onach. Strap-on, to jedna z moich ulubionych zabawek.

Nawet sprawdziłam, czy koleś nie jest przypadkiem obcokrajowcem i nie pomaga mu translator. Ale nie, to Polak.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@, to jakaś plaga. Sporo jest ogłoszeń erotycznych, gdzie "Świeżaki" są walutą :facepalm:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@, ludzka głupota nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać. Dzięki na link. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...