Skocz do zawartości
Zouza

Zabawne ogłoszenia, oczywiście "tematyczne"

Rekomendowane odpowiedzi

"W tym tygodniu musze zlapac transport z Kufstein w austrii(ok.60km od Rosenhcheim) do polski(z Munich) to chyba po drodze obojetnie jaka trasa,w jaki dzien i jak dluglo byle ze do piatku wieczora jakas realna para lub chetna singielka dostarczy mnie na slask mega uszczesliwionego i pustego. 
Oczywiscie ze z mojej strony zapewniam mila sex przygode z czestymi przyjemnosciami..."

Normalnie "fake TAXI" się chowa :lach:

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mamy nadzieje ze nie offtop.. Do nas w odpowiedz na ogloszenie przyszlo takie cos: "hej obie dziury czynne?", "moge sie podlaczy?" Strach myslec co takie osobniki maja w glowie.

Mniej więcej to co Ty - po innym wpisie sądząc. 

Do nas w odpowiedz na ogloszenie przyszlo takie cos: "hej obie dziury czynne?", "moge sie podlaczy?" Strach myslec co takie osobniki maja w glowie.

mamy nadzieje ze nie offtop.. Do nas w odpowiedz na ogloszenie przyszlo takie cos: "hej obie dziury czynne?", "moge sie podlaczy?" Strach myslec co takie osobniki maja w glowie.

"Slabe te fotki. A najsmieszniejsze ze co by kto nie wstawil to kazdy sie rajcuje jak grubas na darmowego kotleta. :P "

Na galerię Hotki takie dictum Wife. Klasa! 

Oczekujcie wobec tego jednorożca.

Oj, jak cholernie zniesmaczona jestem... 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

" Czarosnkorego, ciemnoskorego lub mulata

Witam serdecznie jestem zamozna dojrzala 45 letnia kobieta. Bardzo poszkuje wyzej wymenionych panow.

Szukam na terenie calej polski, mogę bardzo dobrze zaplacic takiemu panu.

Prosze białych panow aby sie nie podszywali."

(oryginalna pisownia ogloszenia)

No i jak tu sie nie podszyc ? :lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ogloszenie sprzedazy Allegro :

BŁAGAM, KUPCIE ODE MNIE TE PIE*****E SZPILKI !!!
(4959655471)

Błagam, kupcie ode mnie te pieprzone buty !!!!! Kupiłam je na specjalną okazję, na jak mniemałam 'cudowną' zaręczynową kolację. Pierwszy raz od wielu lat założyłam szpilki (nie mogę tego robić ze względu na problemy z kręgosłupem) i to takie !!! Chciałam się poczuć sexownie, pięknie, kobieco, wyjątkowo specjalnie dla mojego ukochanego!!! Kolacja jednak okazała się pożegnalną bo ten ciulas spotkał przez przypadek swoją byłą i od kilku miesięcy (!!!!!!!!) się 'od czasu do czasu spotykają'. W związku z czym, ma mętlik w głowie !!!! On, on ma mętlik w głowie!!! Nie wie co robić i którą wybrać !!! patrzcie państwo cóż za łogier !!! Najchętniej sprzedałabym te buty jego 'ex', niech się tylko w nich nie połamie bo wielka szkoda by była!!!! Taki ciepły, czuły, troskliwy, kulturalny, a sałata mu z gęby wypadała w restauracji !! wyjdź z tym gdziekolwiek, jak ziarenka ryżu nawet gubi po drodze z talerza do pysiaczka !!!! K**rwa !!!! Nie zależy mi na kasie, cena wywoławcza to 20 zł... niech tylko pójdą, ja nie mam ochoty wspominać tego pana, tym bardziej, że ryzykowałam dla niego własnym zdrowiem, żeby go uszczęśliwić!!!! Mam jeszcze kilka pamiątek, gdyż okazał się człowiekiem o wielkim sercu i nie chciał misiaczków, pluszaczków i innych dupereli odebrać. Pewnie się nie chciało dupy ruszyć, bo sadło przeszkadza, nie tylko podczas wchodzenia po schodach. Ale tak to jest jak najchętniej to by się autobusem jeździło do sklepu pod swoim mieszkaniem !!!! Jak to jest, że człowiek drugiego człowieka potrafi tak załatwić !!!! A tu się dba, oddaje się całe swoje serce, poświęca się swój własny, prywatny i nieodwracalny czas, cieszy się każdą wspólnie spędzoną chwilą , myśli, tworzy piękne wizualizacje w głowie, czuje się wspaniale, czuje się potrzebny,... i dupa. Nagle, wszystko to idzie się pier****ć , wszystko zostaje skreślone i nic, nawet te najpiękniejsze chwile nie maja już znaczenia. Ale co tam !!! Nic na siłę!!! Chciałeś pożegnania???? proszę załatwiłam ci cudowne jedyne w swoim rodzaju!!!! Aaaaa i jeszcze coś!! A co tam, poczujmy się jak na Oscarach !!Dziękuję kobiecie , która otworzyła mi oczy i współczuję jej takiego faceta, obyś nie spotkał poprzedniej swojej byłej. Mam nadzieję, że kapnąłeś się już że nie musisz wybierać.??? Dziękuję bardzo, lepiej mi.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zależy mi na kasie, cena wywoławcza to 20 zł... niech tylko pójdą

W tej sytuacji wywaliłabym je w śmieci byle by ich nie mieć w domu, ale jak spojrzałam w Internet - okazała się ta sprzedaż hitem. Dziewczyna  sprzedała buty za 5800 zł. Nic tylko dobry marketing!

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wątpię, by jej tyle ktoś zapłacił, ale... może mają ludzie baaardzo dobre serca. ;)

Pamiętam jaką furorę zrobiła aukcja czajnika. Tyle, że w błyszczącym czajniku widać było nagiego faceta. :lach:

Usunęli mu tę aukcję, ale cena już była wysoooka. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na allegro było juz sporo fajnych ofert... Najlepsza chyba ta z przyczepa kempingową. No ale to nie w temacie...

W temacie dodam, że wykazałem sie dobrym sercem i poniższy telefon osobiście kupiłem. Oczywiście fotka po0chodzi z autentycznej oferty allegro. Z czasów mniej więcej "czajniczka" z gratisem w postaci odbicia gołego fotografującego :)

post-1157-0-54240300-1467881075_thumb.jpg

post-1157-0-34304400-1467881164_thumb.jpg

Wątpię, by jej tyle ktoś zapłacił, ale... może mają ludzie baaardzo dobre serca. ;)

Pamiętam jaką furorę zrobiła aukcja czajnika. Tyle, że w błyszczącym czajniku widać było nagiego faceta. :lach:

Usunęli mu tę aukcję, ale cena już była wysoooka. 

Zou... i znalazłem w necie Twój czajniczek :)

post-1157-0-95900500-1467881459_thumb.jpg

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie Ty masz dobre serce... Wszystko można Ci opchnąć, byle odpowiednio podać? :lach:

Tak, to była ta aukcja. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dwa dni temu furorę robiła ta oferta na Allegrze

post-9945-0-30856800-1467937042_thumb.png

Niestety mogę tylko w takiej formie pokazać, bo już usunięta. Ja nie wiem czemu... Było wyraźnie napisane w aukcji, że oferowany do sprzedaży Mac to nie ten miniaturki.

A panie były zainteresowane czy podstawka wchodzi w skład zestawu.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie zdjęli, bo Apple się oburzyło ;)

A podstawka, hmm zdecydowanie jakaś taka mało ergonomiczna i w cholerę miejsca zajmuje  :-> 

Chyba że ktoś ma biurko na pół hacjendy i w dupie ma no ten... ergonomię  :rolleyes: 

Dwa dni temu furorę robiła ta oferta na Allegrze
attachicon.gifmac_do_dupy.png
Niestety mogę tylko w takiej formie pokazać, bo już usunięta. Ja nie wiem czemu... Było wyraźnie napisane w aukcji, że oferowany do sprzedaży Mac to nie ten miniaturki.
A panie były zainteresowane czy podstawka wchodzi w skład zestawu.

Fajna ta Nokia, a czy była opcja "Odbioru osobistego"? :)

Na allegro było juz sporo fajnych ofert... Najlepsza chyba ta z przyczepa kempingową. No ale to nie w temacie...

W temacie dodam, że wykazałem sie dobrym sercem i poniższy telefon osobiście kupiłem. Oczywiście fotka po0chodzi z autentycznej oferty allegro. Z czasów mniej więcej "czajniczka" z gratisem w postaci odbicia gołego fotografującego :)

attachicon.gifallegro telefon-1.jpg

attachicon.gifallegro telefon-2.jpg

Zou... i znalazłem w necie Twój czajniczek :)

attachicon.gifallegro-czajniczek.jpg

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...