Skocz do zawartości
Zouza

Zabawne ogłoszenia, oczywiście "tematyczne"

Rekomendowane odpowiedzi

Pójdźmy krok dalej -> Może naprawdę chciał wypieścić siuśki. Wytarmosić, wygłaskać, wycałować a potem z dumą schować je do kieszeni i radosnym krokiem wrócić do domu z poczuciem dobrze wykonanego zadania ? O_o

Ooook, rozumiem, wszystko dla ludzi ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Siuśki... hm... rozumiem rozlać, przelać, wylać, ale... wytarmosić? :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

schowanie w kieszeń mogę se wyobrazić ... gorzej z tarmoszeniem i głaskaniem .... ot niedobór wyobraźni

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"...po prostu nie spotykam sie z kazdym kto napisze w "lozku"..."

A już miałam napisać wiadomość zaczynającą się od słów: "w łóżku". :D

Kolejny przykład na to,  że przecinki mają znaczenie :D Szyk wyrazów w zdaniu również ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Jeśli i z Twojej strony będzie bezwzględna radość i będzie Ci sprawianie mi przyjemności przynosić Twej Osobie satysfakcje i wielką chęć robienia tego z wielką Przyjemnością to będzie to NAJLEPSZY SEX JAKI KIEDYKOLWIEK UPRAWIAŁAŚ !!!!"

Czy ktoś może to przełożyć na język polski? :lach:

Zuz, to zapewne jedno z tych ogłoszeń pisanych przez rzekomo panie z ukrainy, rosji, a w rzeczywistości przez oszustów naciągaczy. Pełno takiego gówna jest. Nie warte by sobie nawet tym podetrzeć dupę. Ale bekę można mieć jak się czyta, to jest fakt :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to facet pisał. :D Cała reszta względnie "po polskiemu" ;) Ale to zdanie mnie rozwaliło :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"wypieszcze pania lub mezatke"

A to po ślubie zmienia się płeć? :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"jutro plener oddam w dobre usta i rece"

Architekt krajobrazu, ale ryzykant. :D

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cały plener mieć w ustach, to bardzo wysoko postawiona poprzeczka :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...