Skocz do zawartości
Zouza

Zabawne ogłoszenia, oczywiście "tematyczne"

Rekomendowane odpowiedzi

"typ sylwetki: duża/atletyczna wzrost: 170 cm. waga: 59 kg.". A to byk, wieeelki byk :D

Nie byk, tylko ten, no..słoń. Słoń Trąbalski., a dokladniej - jego penis.  Zgódź się Zou, jest atletyczny. :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra, ale lekkoatleta :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ktosiu, jest wyzwanie:

"ktoś,coś?kutasek spragniony dla pani-pary"

:D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zou no wiesz .... kutasek :szok::lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"szukam uległą suczkę , posłuszną i niepyskatą(...)"

No i jestem bez szans :lach:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Jeśli i z Twojej strony będzie bezwzględna radość i będzie Ci sprawianie mi przyjemności przynosić Twej Osobie satysfakcje i wielką chęć robienia tego z wielką Przyjemnością to będzie to NAJLEPSZY SEX JAKI KIEDYKOLWIEK UPRAWIAŁAŚ !!!!"

Czy ktoś może to przełożyć na język polski? :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza, ależ to jest proste:

„Jeśli i z Twojej strony będzie bezwzględna radość…” – mam nadzieję, że z podniecenia leje Ci się niagara spomiędzy ud, bo mi sterczy niczym Maczuga Herkulesa w Pieskowej skale i dygocze niczym Krakatau przed wybuchem :P

„…i będzie Ci sprawianie mi przyjemności przynosić Twej Osobie satysfakcje i wielką chęć robienia tego z wielką Przyjemnością…” – wyrażam nieśmiałą aczkolwiek stanowczą nadzieję, że kiedy Twój skromny lecz piękny umysł zrozumie pierwszą część zdania, to wyskoczysz z majtek z podniecenia na myśl, że niczym muminek uniesiesz się na chmurce podniecenia i z wdziękiem motyla pofruniesz aby z nieskrywaną dumą, radością, wdzięcznością i pokorą pocałować moją fujarkę a następnie radośnie wskoczysz z artystycznym saltem na mój kordelas :P

„…to będzie to NAJLEPSZY SEX JAKI KIEDYKOLWIEK UPRAWIAŁAŚ !!!!" – to będzie to najlepszy seks jaki kiedykolwiek uprawiałaś !!! (używam capital letters, aby podkreślić efekt końcowy i  jeszcze raz przypomnieć jak będzie Ci dobrze (gdybyś  nie zrozumiała).

P.S. Nie byłem autorem w/w ogłoszenia ;) :)

Edytka: Zbędny akapit usunięty.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poplułam się ze śmiechu :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba mi się przywidziało. Uszczypnijcie, powiedzcie, że to nieprawda :lach:

"wypieszcze jej siusiu"

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"wypieszcze jej siusiu"

może miało być wypieszczę jej siusiaka ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...