Skocz do zawartości
Zouza

Zabawne ogłoszenia, oczywiście "tematyczne"

Rekomendowane odpowiedzi

Znalezione w necie

E3273535-AD69-4472-A2C4-47333E03C4AB.jpeg

• Smutny 1
  • Haha 15
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Kto ogarnie i od sprzeda ,, teraz priv info" 

I żeby nie było wątpliwości - to być miało ogłoszenie erotyczne :D 

• Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ogloszynie matrymonialne
Szukom szczuna mundrygu jak Olgierd, silnygu jak Gustlik, niebieskookigu jak Janek, ognistygu jak Grigori i wiernygu jak Szarik 
odpowiedz

Nie jezdym ani mundry jak Olgierd, ani silny jak Gustlik, niebieskooki jak Janek  i ognisty jak Grigori a tym bardziej wierny jak Szarik ady za to lufe mum jak Rudy

FB_IMG_1593977977937.jpg

• Haha 7
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeeeej. Rozbawiło mnie i rozczuliło zarazem. Czasami jednak lubię FetLife.

"Jeśli znajdzie się tu ktoś kogo kręcą takie rzeczy to z chęcią wyślę używaną szynę gipsową z nogi lewej. Noszona dwa tygodnie, wali prawdziwym... jak szyna po dwóch tygodniach na nodze. Zdążyłem ją już złamać, rozerwać bandaże (niestety poszły w kosz), poskładać z powrotem, zabandażować i dopiero jutro kupię ortezę zanim mnie pop$&%^&$doli.

Wracając do adremu - chcesz? Wyślij PM, wrzucisz na swój profil dowód przelewu na Krakowskie schronisko dla zwierząt na Rybnej i jest Twoja.

Jeśli nikt jej nie zechce to poleci w śmietnik i przyczyni się do degradacji środowiska naturalnego..."

Lula.

• Haha 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Jesteś dyskretną realną suką?ślad lub  (i tu nr tel)"

Ślad? Yyyyy... znaczy obsikać teren? 

• Haha 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to mi się naprawdę podoba :D Uśmiałam się :D 

"Dlaczego jeszcze nie miałem twojej żony????!!!!" 

• Haha 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...