Skocz do zawartości
Zouza

Zabawne ogłoszenia, oczywiście "tematyczne"

Rekomendowane odpowiedzi

"suczke do auta lub parę z rogaczem warszawa jutro"

A ta suczka to do pilnowania cennej maszyny? :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to bym całe gazety chciał pooglądać :) Bardzo lubię takie antyki :)

Zbiory archiwalne on line, np. wielkopolska biblioteka cyfrowa albo odpowiednik Twojego regionu:

http://www.sbc.org.pl/dlibra?action=ChangeLanguageAction&language=pl

Uwielbiam tam zaglądać (wbc), niestety to wciąga, ani się spostrzeżesz, gdy miną 3h czytania zasobów :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"21cm szuka starszej kochanki do stałego układu :)"

Szukający penis. :D

• Lubię 5
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to ja wyszperałem takie:

Sex $$$ €€ ££ dla PAŃ Grudziądz i okolice.

Jak jak w ttytule.
200 - 500 zł za spotkanie.
W zależności od aparycji.

jak jesteś brzydactwem, zgarniesz tylko dwie stówki. (i od razu DOWIESZ SIĘ że jesteś brzydka) Pincet złoooootych to dla tych ładniutkich pań, to nie dość że wincej zarobią, to jeszcze ego poszybuje w górę. Aż pincet złotych i 5 gwiazdek w rankingu tego pana.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oesu, masakra jakaś :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to ja wyszperałem takie:

jak jesteś brzydactwem, zgarniesz tylko dwie stówki. (i od razu DOWIESZ SIĘ że jesteś brzydka) Pincet złoooootych to dla tych ładniutkich pań, to nie dość że wincej zarobią, to jeszcze ego poszybuje w górę. Aż pincet złotych i 5 gwiazdek w rankingu tego pana.

Ja myślałem że to inaczej działa - jak ładna pani to płaci tylko 2 stówki a jak maszkara to i pincet musi dać.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ogłoszenie zdecydowanie karalne praktyki dyskryminacyjne zakazane przez prawo ..... w dodatku jeszcze tylko dla pań .... seksista jeden

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem o co chodzi temu koleżce?

"Pxxxx chętnej do zrobienia symbiana z mojej twarzy"

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

takie bardziej intelektuane :-P

post-15828-0-59586800-1448390492_thumb.jpg

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"zapieszczę panią. on podlaskie"

Śmierć przez zapieszczenie ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...