Skocz do zawartości
Zouza

Zabawne ogłoszenia, oczywiście "tematyczne"

Rekomendowane odpowiedzi

No co się chachrasz toć chłop ideał kochanka .... jak utrzyma ten poziom do trzydziestki to kobity będą przedpłaty robić z wyprzedzeniem rocznym 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pozwolę sobie przekleić ogłoszenie pewnego Pana z innego portalu :)

Dobrze ze nie ogłasza sie w gazecie , musiałby cala strone wykupic :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

o maj fakin gaaaaad..... Nawet pokusił się o ciekawostkę. Tego co wkleję poniżej oczywiście Kriss nie powiedział, tylko to zacytował, a jako że ja cytuję jego, to będzie wyglądało tak jakby to on powiedział... a nie powiedział.... Ciekawostka brzmi:

(ciekawostka : to grubość jest kluczowym elementem zaspokojenia kobiety)

Tak, wiemy. Można wsadzić w PICZ, KOŁEK mikroskopijnej długości, lecz szeroki na dwa i pół metra. To grubość jest kluczowym elementem zaspokojenia kobiety.

dominacja moja / czy twoja (wszystko z wyczuciem bo sprawić ból to nie sztuka, sztuka to to tak sprawić ból żeby obie strony czuły się zaspokojone, ale umiem być też uległy i robić to co Pani sobie zażyczy, oczywiście tez z głową

Bardzo uniwersalny... Pan, bezproblemowo wcieli się w KAŻDĄ rolę jak sztuczna miniwagina, co nie potrafi sprzątać ani śpiewać, lecz z przyjemnością rozłoży się na każdym łóżku i nie odmówi przyjemności wspólnej zabawy.

Ale się ZACZYTYWAŁEM w tym ogłoszeniu.

• Lubię 3
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

K. Standard. Mój B też taki był. Ponoć, 20 lat temu. A dziś?

Zamiast kaloryferka to bojler. Łysiejący, pierwsze braki w uzębieniu, okulary na nosie, słuch nie ten a z resztą może przemilczeć.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam kobiet do spulnych chwil spendzonych razem i nie tylko . Kamil. 16.04.2014

Miły 30 paro latek poszukuje kochanki którą zaspokoję a ona w zamian choinie mnie wynagrodzi mój numer 661.......

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miły 30 paro latek poszukuje kochanki którą zaspokoję a ona w zamian choinie mnie wynagrodzi mój numer 661.......

Święta za pasem, choina się przyda :D 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

post-15828-0-03040200-1446319060_thumb.jpg

tematyczne chyba..

i jeszcze takie - kiedyś się młodzież garnęła do nauki..

post-15828-0-51106500-1446319217_thumb.jpg

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czuję niedosyt..

post-15828-0-61083100-1446320803_thumb.jpg

mały naciągacz

post-15828-0-21789100-1446320847_thumb.jpg

hmm.. po absyncie?

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Stag, skąd Ty wyciągasz te ogłoszenia? Masz takie archiwa papierowe u siebie? Takie matrymonialne, sprzed lat? Ja to bym całe gazety chciał pooglądać :) Bardzo lubię takie antyki :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

niestety, cała moja biblioteka poszła w siną dal wraz z zmianą mieszkania..

obecnie posiłkuję się wujkiem google..  poluję na takie jeszcze bardziej starożytne ale nie wiem jak to będzie z tłumaczeniem

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...