Skocz do zawartości
Zouza

Zabawne ogłoszenia, oczywiście "tematyczne"

Rekomendowane odpowiedzi

Rzuciło się w oczy na pewnym portalu...

"na dzis pana z pieskiem obciagne i nie tylko"

Hmmm...?

• Lubię 2
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"dystkretny szuka starszej pani do milych spotkan"

Muszę mojej 80-letniej sąsiadce dać namiary :D 

• Lubię 5
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę mojej 80-letniej sąsiadce dać namiary

A jeszcze ruchliwa ? :redevil:

• Lubię 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

albo to ten "truciciel kont" będzie bił BI..

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzierzawa

post-8255-0-85709300-1445886544_thumb.jpg

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pozwolę sobie przekleić ogłoszenie pewnego Pana z innego portalu :)

Witam drogie Panie  witaj.gif Jestem 21 letnim wysportowanym   zawsze uśmiechniętym mężczyzna z  doświadczeniem sexualnym większym niż nie jeden mąż/kochanek.

Mam 187 wzrostu i wazę 76kg, nie jestem jakoś strasznie przypakowany, ale ciałko mam fajne  zeby.gif  brzuszek kaloryferek, klata ,,w budowie'', zawsze elegancki, wypachniony i zadbany,  mam długie kręcone loki które są  trzecia oprócz  charakteru i zdolności łóżkowych rzeczą co mnie wyróżnia ód tych wszystkich żałosnych anonsów, zdjęcia dodam jak najszybciej gdyż ostatnio zgubiłem Iphone'a [*] i niemam możliwości w tej chwili zrobienia zdjęć dobrej jakości, ale wykombinuje coś na dniach wiec postaram się jak najszybciej edytować post i wstawić swoje fotki.

Umiem doskonale zaspokoić kobietę, ale i umiem tez z nią porozmawiać, o wszystkim i o niczym, pożartować poprawiając humor jak i o poważnych sprawach lub problemach dając zawsze cenna radę (uwierzcie mi, wiem jak kobiety umieją zagmatwać sprawę, myśląc jednotorowo, wysłucham Cie i gwarantuje ze znajdziemy rozwiązanie każdego problemu) przytul.gif  (jeśli chcesz wiedzieć więcej to napisz do mnie a ja ci przedstawię kilka sytuacji z których kobiety wybrnęły ,,dzięki'' mojej ingerencji, w dodatku nigdy nie pozwolę aby żaden śmieć nie szanował kobiety, albo co gorsza podnosił na nią rękę, takie sprawy z miła chęcią też załatwiam sam/z pomocą moich znajomych  (Gwarantuje ze w takich sprawach tez jestem bardzo skuteczny, bo jak usłyszę ze po mojej interwencji  sprawa się powtarza to osobnik nie będzie miał już czego podnosić  hihi.gif) UFF trochę się rozpisałem wybacz, ale dla mnie rozmowa jest tak samo ważna jak i stosunek, dobra to teraz może o stosunku? No okej noto pierwsza rzecz nie jestem krótkodystansowcem, raczej nazwał bym się maratończykiem  chytry.GIF To kobieta najpierw musi osiągnąć orgazm, a potem zajmiemy się mną jeśli będziesz miała jeszcze siły  oczko.gif Mój sprzęt gdy stoi ma około +/- 19 centymetrów i jest wystarczająco gruby żebyś poczuła się jak w niebie (ciekawostka : to grubość jest kluczowym elementem zaspokojenia kobiety) Jestem otwarty na wszystkie fantazje  od wyjścia na miasto bądź do klubu zęby potańczyć (jeśli chcesz kochać się w dziwacznych miejscach - niema sprawy, jestem otwarty na wszelkiej maści  propozycje np przebieralnie w centrum handlowym gdzie sznur ludzi czeka byśmy skończyli hehe  itp) do romantycznych spotkań u Ciebie lub u mnie gdzie przy świecach przeżyjesz coś czego nie przeżyłaś jeszcze nigdy bądź przeżyłaś i dlatego szukasz to nowych kochanków, myśląc ze to będzie ten który Cie zaspokoi - no to jestem hehe 

Dodatkowo jestem otwarty na wszelkiej maści fetysze, pytać śmiało - dominacja moja / czy twoja (wszystko z wyczuciem bo sprawić ból to nie sztuka, sztuka to to tak sprawić ból żeby obie strony czuły się zaspokojone, ale umiem być też uległy i robić to co Pani sobie zażyczy, oczywiście tez z głową...), BDSM, ostry wulgarny seks z ciągnięciem za włosy itp,trójkąty (tylko dwie panie). jest nawet możliwość zajarania trawy/ przed/po i wyczillowaniu sie /albo coś mocniejszego, po prostu pytać drogie Panie co was interesuje, na pewno sie dogadamy  oczko.gif 

CENA:  Ogolnie to moja zasada jest taka, ze to klientki ustalają stawkę, jeśli będziesz zawiedziona nie musisz płacić nic (czego nie przewiduje) beee.gif 

jeśli bedziesz czuła sie zaspokojona jak nigdy, to dasz tyle ile uważasz za słuszne hihi.gif 

## UWAGA JEŚLI NIE ZADOWOLĘ CIE W ŁÓŻKU, NIC NIE PŁACISZ ##

TEL : XXXXXXXXX

To teraz o więcej o mnie  - cóż od kiedy pamiętam trenuje akrobatykę (salta, stanie na rękach, ogólnie wszystko co z akrobatyka zwiazane mam obcykane to moja zajawka od dzieciaka co połączyłem z Capoeirą i trenowalem ją ok 6 lat) a druga moja ex pasja to była lekkoatletyka, trenowałem ok 5 lat skok o tyczce na AWF'ie i sprinty 100/200m, 3 krotne zdobywałem 4 miejsce w Polsce w skoku o tyczce ,nie udało się stanąć na pudle w konkurencji solo no ale trudno, ale w sztafecie 4x100m dwa razy srebro wiec medal z Mistrzostw Polski jest

Dobra drogie Panie to chyba wszystko co powinniście wiedzieć jeśli doczytałaś do końca, to jestem pod wrażeniem ze chciało ci się  czytać moje wypociny, zadzwon a na pewno sie nie zawiedziesz 

## UWAGA2, PIERWSZA PANI KTÓRA DO MNIE ZADZWONI, MA DARMOWE SPOTKANIE Z FULL OPCJA ##

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...