Skocz do zawartości
Sem.

Nowy blok "Polecane Tematy" na forum

Rekomendowane odpowiedzi

Nowy blok "Polecane Tematy" na forum

Szanowni Użytkownicy ZKF! Dawno nie wprowadzałem żadnej nowości, którymi kiedyś dosłownie Was zasypywałem. Nastał jednak czas, kiedy zostaliśmy już wystarczająco nasyceni technologią i nie ma sensu dodawać niektórych rzeczy na siłę. Nie mniej jednak, mając na uwadze Wasze sugestie, w tym akurat przypadku, sugestię Użytkownika VIP"Jaskiniowiec", opracowałem dodatek "Polecane Tematy", którego działanie, możecie zaobserwować na stronie głównej, pod Shoutboxem, oraz promocją VIP awatarów, a jeszcze- nad forami dyskusyjnymi. W bloku tym, będą znajdowały się głównie, aktualne tematy zlotowe forum, nie wykluczam jednak, że w tym polu (w przypadku kiedy brak będzie akurat organizowanej imprezy zlotowej), będą pojawiały się ciekawe tematy z życia forum.

Pozdrawiam,

ZKF Administrator,

Sem

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...