Skocz do zawartości
Duszek gentleman_88

Galimatias

Rekomendowane odpowiedzi

:facepalm:

wyłączam się....  widać za młody jestem albo nie aż tak blisko z moją Panią 

no i o tym cały czas piszę :)

nie każdemu dana jest MIŁOŚĆ :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie każdemu dana jest MIŁOŚĆ

masz rację .... może kiedyś o tym porozmawiamy, jak zdejmiesz koturny 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to by mnie wtedy strasznie kark rozbolał od zadzierania nosa... wraz z cała głową :)... by móc widzieć twoją twarz podczas rozmowy

no chyba ze też należysz do nizołków :lach:  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uuuu, femm, gdybyś powiedziała mi to prosto w nos, musiałabyś oberwać. Wypluwasz z siebie taką kwestię i kończysz ją uśmieszkiem. Wstrętne.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to pojechałaś po całości. Mimo mojej całej symaptii do Ciebie, jakoś niefajnie się zrobiło.

Wątek pt. " z prawdą jest jak z dupą, każdy ma swoją".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

femme, stag, no jak Was lubię, to nie mogę zrozumieć o co się tak stawiacie.

Przecież nikt Wam nie zabrania kochać się w taki sposób jaki dla Was jest najważniejszy. Nikt tego nawet nie krytykuje.

Ale mnie irytuje, że nie chcecie innym przyznać prawa do patrzenia na temat we własny sposób. To nie matematyka ale uczucia, nie da się tu określić kto ma rację - albo inaczej, każdy ma rację... o ile wypowiada się we własnym li tylko imieniu.

nie każdemu dana jest MIŁOŚĆ

A to zdanie może powinno brzmieć nieco inaczej, np "nie każdemu dana jest MIŁOŚĆ, taka jak MY ją rozumiemy".

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

szczerość jeśli dwie osoby są naprawde ze sobą blisko nie ma prawa zaboleć

bo się wie kiedy można coś powiedzieć a kiedy sobie darować, wie się zwyczajnie jakie jest zdanie danej osoby na różne tematy (lub jest się w stanie domysleć) to nie ma miejsca na ból

hmm to szczerość, czy nieszczerość

wie się co powiedzieć, żeby nie oberwać????

rozumie nie każdemu jest dana taka Miłość:):):)

to ja jednak wolę bez miłości i życie w kłamstwie, ale to mój wybór

nikomu jednak nie będę mówił, że nie zna prawdziwej miłości

bo prawd jest wiele...................................jest też gowno prawda

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"bo się wie kiedy można coś powiedzieć a kiedy sobie darować.." no to ja już nie mam więcej pytań.. Mądry człowiek wie kiedy zrobi swoją "prawdą" ,lub zwyczajnie przykrość.

" szczerość jeśli dwie osoby są naprawde ze sobą blisko nie ma prawa zaboleć"

Wybaczcie, ale to zdanie jest dla mnie skrajnie absurdalne.. Nie przypuszczam bym kiedykolwiek w tym życiu był w stanie zaakceptować tak postawioną tezę.

*zrobi krzywdę swoją prawdę...

Jesu.. Prawdą..

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zastanawiajace jest czemu to tak boli..przeciez to tylko punkt widzenia....mój....z perspektywy czasu i całego bagażu doświadczeń

mnie tez iks lat temu by bolało i z całą zajadłością byłabym po stronie większości ;)

bo tam byłam zdecydowanie  :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Femm, ale to nie zabrzmiało jak "tylko TWÓJ" punkt widzenia, ale tekst w stylu " You know nothing Jon Snow" ;), i raczej personalna wycieczka "wy nie wiecie, a ja wiem"...podejrzewam, że stąd reakcja tylu osób, i choć piszę tylko za siebie, to nie podoba mi się bardzo (może innym też) sugerowanie, że gówno o miłości wiem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...