Skocz do zawartości
Duszek gentleman_88

Galimatias

Rekomendowane odpowiedzi

szczerość jeśli dwie osoby są naprawde ze sobą blisko nie ma prawa zaboleć bo się wie kiedy można coś powiedzieć a kiedy sobie darować, wie się zwyczajnie jakie jest zdanie danej osoby na różne tematy (lub jest się w stanie domysleć) to nie ma miejsca na ból

To jest szczerość? :facepalm:  :D

Swoją drogą taka to dla mnie ciekawostka - osoby, które się kochają, mówią i okazują to sobie, nie muszą trąbić o swoim uczuciu na cały świat. No chyba, że sami wzajemnie muszą się przekonywać, że im głośniej odtrąbione, tym większa miłość, albo że w ogóle to miłość. :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu Pani: Każdy ma prawo do pojmowania miłości na swój sposób. Jesteśmy ludźmi i "nic co ludzkie nie powinno nam być obce".

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Femm, ale to nie zabrzmiało jak "tylko TWÓJ" punkt widzenia, ale tekst w stylu " You know nothing Jon Snow" ;), i raczej personalna wycieczka "wy nie wiecie, a ja wiem"...podejrzewam, że stąd reakcja tylu osób, i choć piszę tylko za siebie, to nie podoba mi się bardzo (może innym też) sugerowanie, że gówno o miłości wiem.

tylko DLACZEGO poczułaś się adresatką tych słów

czyżbyś nie była pewna swoich uczuć?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tylko DLACZEGO poczułaś się adresatką tych słów

czyżbyś nie była pewna swoich uczuć?

Wiemy, wiemy... jesteście jedynymi ludźmi na tym łez padole, którzy się kochają i wiedzą co to miłość. Reszta ma tylko smętną namiastkę. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza , szczerość nie polega na dźganiu kogoś w ucho informacjami które nie są mu do niczego potrzebne

my próbowaliśmy uzmysłowić zwolennikom życia w kłamstwie że to kiepska rzecz jest :)

bo to bardzo kiepska rzecz i takie usprawiedliwienia typu "nie chce ranić" dla mnie są śmieszne...

nie chcesz ranić to NIE RÓB rzeczy które mogą ranić...

zdradzają tylko egoisci

na szczęscie ich cała masa na świecie więc kochanków tu na forum sporo :);)

i dzięki ci za to panie  :poklon:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tylko DLACZEGO poczułaś się adresatką tych słów czyżbyś nie była pewna swoich uczuć?

Ha, wiedziałem!!!

@YoLandi - musimy poważnie porozmawiać, młoda damo!

;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza , szczerość nie polega na dźganiu kogoś w ucho informacjami które nie są mu do niczego potrzebne

my próbowaliśmy uzmysłowić zwolennikom życia w kłamstwie że to kiepska rzecz jest :)

bo to bardzo kiepska rzecz i takie usprawiedliwienia typu "nie chce ranić" dla mnie są śmieszne...

nie chcesz ranić to NIE RÓB rzeczy które mogą ranić...

zdradzają tylko egoisci

na szczęscie ich cała masa na świecie więc kochanków tu na forum sporo :);)

i dzięki ci za to panie  :poklon:

hmm Kali kraść dobrze....Kalemu kraść ..........źle

ufff uchowaj od życia w prawdziwej Miłości i prawdzie

i dzięki Ci za to Pani :poklon:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmmm... czyli oceniasz sama, co jest potrzebne, a co nie?

No to jak to się ma do tej świadomej decyzji, o której mówiłaś? ;)

Zibi, 5! :D 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ufff uchowaj od życia w prawdziwej Miłości i prawdzie

mam malutkie serduszko...cały świat się tam nie pomieści 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...