Skocz do zawartości
Duszek gentleman_88

Galimatias

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek gentleman_88

Cześć.

Od 3 lat jest w związku z starszą kobietą, tak naprawdę połączył nas sex, zapoznaliśmy się na jednym z portali. Od momentu zamieszkania życie sexualne tak jak by przygasło, pewnie jest to spowodowane ze mieszkamy z jej matką i córką i nie ma takiej swobody.

Ale sam fakt że znaleźliśmy się na takim a nie innym portalu o czymś świadczy.

Kiedy jeszcze jak się spotykaliśmy, po paru tam razach zaproponowałem coś takiego ale wtedy mi powiedziała że ją tak jakby uspokoiłem w sexie, że nie na wszystko byłem otwarty. Później wspomniała że ma znajomego który się tak spotyka i że jak coś to wolała by z nim bo wie że jest zdrowy itp.

No i potem zamieszkaliśmy razem, temat się urwał ucichł i koniec.

Ale od pewnego czasu bardzo fantazjuje na temat jak spotykamy się z innym facetem i bawimy się w 3.

Bardzo mnie to kręci, ale też z drugiej strony nie wiem jak bym się zachował gdyby już doszło do spotkania.

Oczywiście o tym jej nie mówiłem, bo też nie wiem jak się do tego zabrać.

Można powiedzieć że ma zryty beret :)

Co ja mam robić ? Jest szansa ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek gentleman_88

Czy jest szansa ze kiedys dojdzie do takiego spotkania ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

najpierw dobrze się zastanów czy sam tego chcesz bo potem może być różnie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale od pewnego czasu bardzo fantazjuje na temat jak spotykamy się z innym facetem i bawimy się w 3. Bardzo mnie to kręci, ale też z drugiej strony nie wiem jak bym się zachował gdyby już doszło do spotkania. Oczywiście o tym jej nie mówiłem, bo też nie wiem jak się do tego zabrać. Można powiedzieć że ma zryty beret :) Co ja mam robić ? Jest szansa ?

Ja też nie wiem jak się zachowasz jak już do tego dojdzie ale skoro ona sama na ten temat sporo fantazjuje to jedynym sposobem aby się tego dowiedzieć jeest...

...taak, wziąc dupę w troki i zaaranżować takowe spotkanie. No wiesz - wino, wolny wieczór, wino, luźna atmosfera, nie-rób-jej-przypadkiem-z-tego-niespodzianki, wino, pogadaj-z-nią-o-tym-wcześniej-nie-tylko-w-łóżku, itd.

No i wino. Trzymam kciuki.

PS. Chyba, że w słowie "fantazjuje" zamiast "e" miało być "ę". Wtedy potrzeba będzie zdecydowanie więcej wina :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek gentleman_88

Znaczy się to ja fantazjuje, gdyby mi ona o tym powiedziała to pewnie nie było by tego tematu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znaczy się to ja fantazjuje, gdyby mi ona o tym powiedziała to pewnie nie było by tego tematu.

Pewnie nie byłoby tego tematu również gdybyś zdecydował sie o swoich fantazjach z nią szczerze porozmawiać. 

Co ja mam robić ?

Powiedzieć najbardziej odpowiedniej osobie co w Tobie siedzi. Wszak szczerość miedzy dwojgiem ludzi w związku nie powinna być problemem.

Czy jest szansa ze kiedys dojdzie do takiego spotkania ?

To jest akurat proste pytanie i prosta odpowiedź. JEST 50 Na 50:)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

podobno wiele pań fantazjuje o gwałcie.. jednak fantazja rzeczywistość to dwie różne rzeczy. Fantazjowanie to za mało by decydować się na tak poważne kroki. Owszem, fantazje są początkiem, ale jeśli jak sam piszesz masz wątpliwości co będzie w trakcie, lub po, to lepiej poczekaj aż będziesz pewien.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszak szczerość miedzy dwojgiem ludzi w związku nie powinna być problemem.

Ahem. Coż.. Może nie do końca :)

podobno wiele pań fantazjuje o gwałcie.. jednak fantazja rzeczywistość to dwie różne rzeczy.

Ale kolega chyba nie chce zorganizować dla swojej Kobiety niedzielnego gwałtu przy herbatce tylko doprowadzić do pobożnego trójkąta. Wiesz co? Podsuń po prostu mimochodem temat zaproszenia kolegi w ramach odświeżenia znajomości. Ot tak, bo się kiedyś przecież lubili. Zobaczysz jaka będzie reakcja i potem pomyślimy co dalej. Do dzieła.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: moim zdaniem porozmawiaj z nią o tym. Przecież Cię nie zabije! Ale jak Ty już będziesz na 1000% pewien że tego chcesz!! Bo w sytuacji kiedy się po x czasie zgodzi, będzie napalona na takowe spotkanie, a Ty jej wypalisz że się rozmyśliłeś. Może przeżyć zawód i rozczarowanie. A tego pewnie byś nie chciał i jak wtedy wybrniesz? To musi być stanowcza i dojrzała decyzja a nie typu "spróbujmy i zobaczymy jak będzie"

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...