Skocz do zawartości
taureaunegro

Sesja black breeding

Rekomendowane odpowiedzi

Marzy mi się, aby zobaczyć sesję black breeding. :) Jedną białą kobietę lub kilka, zapładnianych przez czarnych byków. Spoconych, wielkich i brutalnych. Można by odegrać naprawde dobre scenki. :)

Co sądzicie? Jakieś fantazje?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I co żaden rogacz sie nie wypowie?... To ja wam cos powiem rogacze, zapamiętajcie sobie ze wasze kochane zonki sluza nam jako pojemniki na sperme! dzieki którym możemy opróżnić jadra w taki sposób zeby nasza wartościowa sperma sie nie marnowała ladujac gdzieś na podłodze! A bonusem dla was z takiej zabawy sa zdrowe silne dzieci ktorych wy słabi nędzni rogaczyki nie byli byście w stanie spłodzić, bo pytanie czy wy w ogole wiecie jak sie to robi? Wiec takie sesje z udziałem obdarzonych bykow i waszych zon sa czymś zupełnie naturalnym bo w końcu my im możemy dać to czego wy NAPEWNO im nigdy nie dacie!...

A i zapomniałem napisać ze taureaunegro wstawiłeś zajebiste filmiki bardzo podniecające chętnie bym sie z tymi zonkami tez tak zabawił a nawet ostrzej;)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek marekkola1974

Moja żonka już kilka razy wspominała o chęci na czarnego w sobie hmmm i nie mam nic przeciwko temu pragnieniu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A na białego byka ma ochotę?

na takiego, jak Ty NA PEWNO

I co żaden rogacz sie nie wypowie?... To ja wam cos powiem rogacze, zapamiętajcie sobie ze wasze kochane zonki sluza nam jako pojemniki na sperme! dzieki którym możemy opróżnić jadra w taki sposób zeby nasza wartościowa sperma sie nie marnowała ladujac gdzieś na podłodze! A bonusem dla was z takiej zabawy sa zdrowe silne dzieci ktorych wy słabi nędzni rogaczyki nie byli byście w stanie spłodzić, bo pytanie czy wy w ogole wiecie jak sie to robi? Wiec takie sesje z udziałem obdarzonych bykow i waszych zon sa czymś zupełnie naturalnym bo w końcu my im możemy dać to czego wy NAPEWNO im nigdy nie dacie!...

A i zapomniałem napisać ze taureaunegro wstawiłeś zajebiste filmiki bardzo podniecające chętnie bym sie z tymi zonkami tez tak zabawił a nawet ostrzej;)

jak ostrzej? :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mocne głębokie intensywne ostre jebanie w dupe, cipe i pysk i obowiązkowo zmuszenie do wylizania tyłka jak ny stawiały opór no chyba ze by lubialy lizac tyłek

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na tą okoliczność wysmaruję się pastą jak kulturyści i bedę "interracial"

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na tą okoliczność wysmaruję się pastą jak kulturyści i bedę "interracial"

Super :) zapładniałeś już?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...