Skocz do zawartości
capr

Jak myślicie...

Rekomendowane odpowiedzi

Wydaje mi sie, i pewnie sie zgodisz, ze same fantazje tez sa super i maja duza wartosc same w sobie. Mysle rowniez, ze nawet same takie rozmowy o tym z zona sa poziomem, o ktorym wielu moze tylko pomarzyc i Ci zazdroscic.  (...)

A, ja staram sie jak ognia unikac wyciagania tego tematu w klotniach:)

Zgodzę się jak najbardziej. Od kiedy zaczeła się moja fascynacja cuckoldem prawie cały czas jestem napalony na żonę ;-) Łatwo się domyślić że oboje jesteśmy z tego zadowoleni. Ostatnio nawet zrobiła mi niezłą reklamę podczas spotkania alkoholowego z koleżankami podczas gdy one narzekały na małżonków którym się nie chce. Z drugiej strony to też może być źródłem jej obaw. Bo jak mi kiedys wyznała "kiedyś byłeś inny i może znów ci się odmieni" (w domyśle - po spełnieniu fantazji).

Ja nie poruszam tematu w kłótniach, bo zwykle się wtedy nie odzywam. Żona wyrzuca z siebie co ją boli a potem płacze i często kończy się to w łóżku.

Otóż to.

Czasem człowiek nie opanuje w porę negatywnych emocji, wypali jakiś wyrzut cuckoldowy w przypłynie złości i dramat małżeński gotowy.

Jeśli zna emocje, które towarzyszą małżeństwu przy realizacji zdrady kontrolowanej, jeśli czyta na ten temat, jeżeli zdaje sobie sprawę, że Hot Wife jest w stanie wycofać się z zabawy na trzy minuty przed "wsadem" to jak najbardziej jest tym trzecim, którego szukacie.

W przeciwnym przypadku doradzam poszukiwania na forum, wśród wytrawnych kochanków, znających nie tylko "sztukę kochania", ale tę całą resztę, która często jest ważniejsza od samego "wsadu".

Zdecydowanie jeśli będą szanse na realizację fantazji kochanka będę szukał na forum. Na pewno nie wśród kolegów moich czy jej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...