Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Moje przemyślenia.

Rekomendowane odpowiedzi

Nie sądzę, Stag. No ale poniekąd rozumiem,  że Żony, a w zasadzie "druchającej(!)" wypowiedzi, będziesz bronił bardziej niż niepodległości.  

nie wiem czy dobrze zrozumiałem Twój wcześniejszy wpis.. ten z tym omsknięciem. Omsknięcia nie było gdyż pisaliśmy niezależnie, nie konsultując tego, jak i zresztą teraz.. Zatem nie dość iż pudło to jeszcze omylnaś w osądach :redevil:  oj.. Żony będę bronił - to chyba oczywiste - jeżeli będzie trzeba, lecz wtedy pisałem od siebie. Ot mam uczulenie na hmm.. jak tu napisać byś nie musiała się posiłkować zieloną czcionką? może tak: na jakość niczym programy w tv "na licencji"..

teraz ty coś napisz by mieć ostatnie słowo i będzie jak zwykle :lock:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

offtop na MÓJ TEMAT

E tam na Twój. Równie dobrze mogłoby być o Iksińskich.

Akurat się nawinęłaś pod rękę, a sama wiesz, że najlepiej operuje się konkretnymi przykładami. Sama nawet takowych chciałaś, a i pewne zjawiska omawiasz na własnym.

Jak dla mnie to bardziej tu kwestia rozwinięcia i szerszego spojrzenia na to, czy mąż Autorki ma taką fantazję, bo jest bi, czy ze względu na chęć bycia zdominowanym, przymuszonym, ze skłonnościami masochistycznymi. Jest mi obojętne na czyim przykładzie, czy to będziesz Ty, czy nie.

Stag, no nie zrozumiałeś. Ni cholery nie zrozumiałeś. :D Ale nie szkodzi. :)

Ale jeśli jakość ripost masz na względzie, to chyba miłość Cię zaślepia, że tak wybiórczo do owej jakości podchodzisz.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to z wami jest Panowie :)

W moim związku jakiś czas temu pojawił się temat cuckoldu. Pytałam męża o jego oczekiwania i jedna rzecz mnie zastanowiła, mianowicie to że oprócz oczywistych rzeczy takich jak to że chciałby patrzeć jak uprawiam seks z innym, chciałby również brać w tym czynny udział między innymi żebym zmuszała go do "nawilżania" przyrodzenia mojego wybranka :) I tutaj zrodziła się myśl, czy 100% hetero facet jest w stanie obcować z przyrodzeniem innego mężczyzny? Czy to możliwe aby on był bi? Pytam z czystej ciekawości bo wiem że ten rodzaj cuckoldu dość często się tutaj pojawia :)

to mi zdecydowanie pachnie biseksualnością

chyba musisz o to go zapytać wprost...

bo tu nie ma elementu femdom (to on ci opowiada o swoich fantazjach a nie to jest twoja fantazja) 

dla mnie to podejrzane że tak ochoczo rzuciłby się na fiuta innego faceta :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

że tak ochoczo rzuciłby się na fiuta innego faceta

żebym zmuszała go do "nawilżania" przyrodzenia mojego wybranka

pod przymusem .... broniłby się ale nec hercules contra feminae  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

taki przymus na własne życzenie to nie przymus i nie uległość a nawet zawoalowana dominacja 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

taki przymus na własne życzenie to nie przymus i nie uległość a nawet zawoalowana dominacja 

Facet przymuszany musi czuć klimat, a więc niejako jest to na jego własne życzenie. On musi chcieć ulegać.

Spróbuj przymusić faceta, który sobie tego nie życzy. W najlepszym wypadku usłyszysz kilka "ciepłych" słów. ;)

Choć zgadzam się, że często faceci deklarujący się jako ulegli w gruncie rzeczy nie oddają się w pełni dominie, a mają własne "pomysły" na uległość. A potem jęczą, że nie ma prawdziwych domin, bo żadna nie zrobiła z nim tego, o czym marzył, hehe, co mnie zawsze rozśmiesza.  :D

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Początkująca

Hej wszystkim, wybaczcie że tak długo nic nie pisałam ale nie miałam zupełnie czasu :)
Nie spodziewałam się tak dużego oddzewu z waszej strony to też nie rozwinęłam tematu tak jak powinnam :)

Nie było to do końca tak że on opowiadał o swoich fantazjach. Oglądaliśmy razem filmy w których właśnie przewijał się wątek "forced bi" widziałam po nim że go to podnieca, zapytałam co by było gdybym to ja zmusiła go do kolokwialnie mówiąc - obciągnięcia innemu mężczyznie, powiedział że gdybym ja tego chciała to byłby w stanie to zrobić i jednocześnie czerpać z tego przyjemność.

Zgodzę się, chociaż prawda jest taka że uległy musi odczuwać przyjemność z bycia uległym, inaczej by się w takie coś nie pakował :)

Dziękuje za wszystkie odpowiedzi, brakowało mi właśnie obiektywnych opinii w tym temacie :)

no wyobraźnie akurat mam bujną wiec wyobrazic sobie potrafię bardzo duzo...np jak lewituję albo przenikam przez ściany....

ale ja bym chciała na "dowód" poznać jakąś historię

tak na przykładach z własnego zycia najlepiej chyba się tłumaczy i nimi popiera swoje tezy

a do lodzika męża kiedyś przymuszę...aczkolwiek moim marzeniem jest zobaczyć go z jakimś samcem w pozycji 6/9

idealne by ten samiec był bi własnie..by chętnie się prężył i czekał na usta mojego męża :)

jak małżonek zbyt ochoczo przystawał na te moje fantazje to mi to przystopowało....więc w sumie nie dziwię sie autorce watku ze sie zastanawia...

bo co jak co ale byc narzędziem do realizacji fantazji męża bym nie chciała...bo to uległość :P

Dla mnie akurat ważne jest żeby mojemu mężowi też sprawiało to "swoistą" przyjemność. Napewno nie zgodzę się na nic co mnie samej by nie pasowało. Jest to mimo wszystko cuckold/femdom i moje fantazje czy pragnienia będą na pierwszym miejscu, co nie znaczy że jego zdanie się nie liczy. Wszystko byłoby raczej pod moje dyktando jednak jeśli coś z naszych zabaw bardzo by mu nie pasowało po prostu bym to wyeliminowała :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądaliśmy razem filmy w których właśnie przewijał się wątek "forced bi" widziałam po nim że go to podnieca

a podnieca go fakt zmuszania go do tego przez kobiete dominującą czy sam fakt akcji mesko męskiej?

u nas to zawsze było tak, jeszcze przed w ogole myslą o cuckold, ze to ja gadałam o innym meżczyznie pakującemu mu fiutka w rożne otwory bo ogromnie podniecają mnie takie rzeczy

pierwsza moja proba realizacji tej fantazji którą po omówieniu zaakceptował skonczyła się jednak fiaskiem...absztyfikant podobał się tylko mi :))))

tak sobie myślę czy kiedykolwiek znajdę takiego ktory spełniałby moje i jego wymagania...bo na etapie poszukiwań kiedyś na innym portalu to akceptowalny wygląd mieli akurat tacy ktorzy dla mnie byli aseksualni (bo za młodzi i za kobiecy )

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...