Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Moje przemyślenia.

Rekomendowane odpowiedzi

mi się wydaje że różnica między bi a hetero jest taka, że hetero nie potrafiłby się ZAKOCHAĆ w osobie tej samej płci

... gdyby tylko chcial .. bo przeciez nic nie stoi na przeszkodzie :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oj chyba nie bardzo...

to tak jak ktos jest bi ale nie chce tego...i nie chce odczuwać tego co czuje np do kolegi z pracy czy przyjaciela a jednak czuje

chcenie w kwestii uczuć niestety jest bezradne ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mi się wydaje że różnica między bi a hetero jest taka, że hetero nie potrafiłby się  ZAKOCHAĆ w osobie tej samej płc

potrafiłby  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas jest miejsce dla wszystkich, którzy swoimi zachowaniami seksualnymi nie łamią prawa. 

Zamieszczenie twarzy nie jest łamaniem prawa, a nie ma dla takich zachowań miejsca na TYM FORUM, więc jednak nie do końca.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chcesz na ten temat podyskutować? Najpierw przeczytaj Regulamin i zorientuj się DLACZEGO nie zamieszczamy zdjęć z twarzą (i dlaczego może to prowadzić do łamania prawa), a potem dyskutuj w dziale POMOC. 

I koniec takiej debaty w wątku i rozwalania Autorce tematu.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

potrafiłby  

ja uważam że jestem w 100% hetero i nie potrafiłabym pokochać kobiety

mogę lubić jakąś (najbardziej takie które są podobne do mnie czyli konkretne, silne)....mogę nawet seks uprawiać (tak myślę i dążę właśnie do tego ostatnio) ale o uczuciach wyższych względem kobiety nie ma mowy...

a myślę, że kobiecie bi takiej już dorosłej... dojrzałej, co najmniej raz w życiu przydarzyłoby się wzdychanie do jakieś koleżanki

szczególnie ze ja kochliwa jestem bardzo...

i myślę że analogicznie jest z mężczyznami

taki któremu udało się pokochać kolegę zdecydowanie hetero nie jest

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym się przychylała do opinii Ktosia, że zakochać, romantycznie i platonicznie, heteryk może. Nie będzie natomiast dążył do kontaktów seksualnych. Pomijam tu chęć zdominowania mężczyzny przez partnerkę (bądź odwrotnie), bo to już całkiem inna para kaloszy, o czym zresztą wspominali już przedmówcy.

Czyż nie znamy wszyscy historii zakochiwania się np. uczennic w nauczycielkach, czy studentek w wykładowczyniach? ;) A jednak większość (jak sądzę) z nich nie dążyłaby do "konsumpcji", ba(!) nawet odrzuca je taka myśl. 

Mnie nie podnieca myśl na wizję seksu z kobietą/kobietami bez udziału mężczyzny. Ale już przy jego czynnym udziale jest niezwykle stymulujące.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyż nie znamy wszyscy historii zakochiwania się np. uczennic w nauczycielkach, czy studentek w wykładowczyniach?

to podziw a nie zakochanie

zakochanie ma zawsze w sobie element seksualności a ja podziwiając moja panią od polskiego nie wyobrażałam sobie jak gładzi mnie po szyi 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to podziw a nie zakochanie

zakochanie ma zawsze w sobie element seksualności a ja podziwiając moja panią od polskiego nie wyobrażałam sobie jak gładzi mnie po szyi 

Nie zawsze. Zdarzają się zakochania "czyste", romantyczne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to ja nie posiadam tego genu

u mnie zawsze zakochanie jest ściśle związane z pożądaniem

bez pożądania to by raczej była przyjaźń...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...