Skocz do zawartości
panbzykanko

Mam wrażenie, że jestem tutaj pierwszym takim kolesiem..

Rekomendowane odpowiedzi

Co do seksu z kobietą, to nigdy nie miałem okazji, więc chętnie bym spróbował.

Gorzej jak Ci się zbyt spodoba ;) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zouza a to może się "zbyt" spodobać?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Całkiem fajnie byłoby też zająć się jakimś rogaczem na oczach jego hotki

ooo...bardzo fajnie

chcę tego bardzo !

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zouza a to może się "zbyt" spodobać?

Zbyt spodobać z kobietami.

Nie wiem, czy partner byłby z tego powodu szczęśliwy. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj na forum,

Korzystając z okazji bo tak się od dawna zastanawiam jak to jest w gejowskim seksie: Ty Jego ten tego czy On Ciebie?? Czy najpierw Ty Jego a potem On Ciebie??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Doktorze, ignorancie Ty:P 

Napisał przecież 

A co do mm to jestem akt/uni

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ha, ale najpierw Hotka, jest Rogatką, która dzieli się mężem, który z kolei będąc Hopkiem swojej Rogatki, oddaje póżniej żonę, która znów staje się Hotką! To takie proste:)   Masz szczęście, że chociaż Ty w takim układzie cały czas pozostajesz kochankiem.

Kurwa... Incepcja :lach:

Całkiem fajnie byłoby też zająć się jakimś rogaczem na oczach jego hotki. Byłoby to bardzo fajne doświadczenie.

Zaintrygowałeś mnie. Bardzo :mrgreen:

Witam na forum i liczę na wiele wypowiedzi z Twojej strony ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj na forum,

Korzystając z okazji bo tak się od dawna zastanawiam jak to jest w gejowskim seksie: Ty Jego ten tego czy On Ciebie?? Czy najpierw Ty Jego a potem On Ciebie??

To jest tak, że gej może być aktywny, pasywny lub uniwersalny. Nie muszę tłumaczyć chyba, jaka jest rola aktywa, pasywa czy uniwersa ;) I to też nie jest tak, że geje przebierają się w damskie ciuszki i zachowują w łóżku jak kobiety. Zdecydowana większość gejów jest męska w łóżku bez względu na swoją rolę. Nawet ulegli pasywi są w tej swojej uległości męscy. Są też kolesie, którzy lubią zakładać damską bieliznę i w takim stroju uprawiać, ale to jest zdecydowana mniejszość. W ogóle świat gejów od środka wygląda całkiem inaczej niż się to większości ludzi wydaje :)

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasciwie jedyna zabawa jaka dla Ciebie bylaby niedostepna to cos z pogranicza preg risk ;) Reszta to tak jak u nas

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...