Skocz do zawartości
panbzykanko

Mam wrażenie, że jestem tutaj pierwszym takim kolesiem..

Rekomendowane odpowiedzi

To niech będzie Hopek! :-)

Rozmawiam z nim o tym dużo, ale nie chcę na niego naciskać. Mam nadzieję, że w przyszłości podejmie decyzje, że chce tego spróbować. Wtedy na pewno Wam o wszystkim opowiem. I to ze szczegółami

W ogóle to bardzo dziękuję za miłe powitanie. Nie spodziewałem się, że gej zostanie tu tak miło przyjęty ;-)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie spodziewałem się, że gej zostanie tu tak miło przyjęty ;-)

A czemu miałby nie być przyjęty miło. Gej też człowiek:D

I najlepszy przyjaciel kobiety... itd:D 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A czemu miałby nie być przyjęty miło. Gej też człowiek:D

I najlepszy przyjaciel kobiety... itd:D 

Hmm, a więc ja rżnę rogacza na oczach hotki a potem idę z nią do kina i na kawę, jak przyjaciele A rogacz zostaje w domu i gotuje dla nas kolacje:D To mi się podoba.

Od razu zaznaczę, że nie jestem stereotypowym gejem. Jestem takim normalnym, przeciętnym 24 latkiem. Więc z hotką na zakupy do galerii nie pójdę bo nienawidzę tego robić :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Łeeeeeeee... :lach:

Hmm, a więc ja rżnę rogacza na oczach hotki

Tu role nieco się odwracają - rżniesz Hopka na oczach Rogatki... ;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ty taki bull jesteś tylko. Chciałbyś żeby Twój hopek sobie hopsał po innych ale i sam byś pohopsał z innymi:D 

Nie zapomnij o aktywacji konta, bo szkoda by było jak by uciekł nam taki Ciekawy użytkownik:)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Łeeeeeeee... :lach:

Tu role nieco się odwracają - rżniesz Hopka na oczach Rogatki... ;)

Oj nie. Chodziło mi o to, że ja chętnie dołączyłbym do hetero pary cuckold i na oczach hotki zerżnął jej partnera. Wiem, że są kobiety, które jara widok, jak ich facet zabawia się z innym facetem. A z hotką też się chętnie pobawię ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ha, ale najpierw Hotka, jest Rogatką, która dzieli się mężem, który z kolei będąc Hopkiem swojej Rogatki, oddaje póżniej żonę, która znów staje się Hotką! To takie proste:)

Masz szczęście, że chociaż Ty w takim układzie cały czas pozostajesz kochankiem.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli Rogacz nie jest ultimate i zdecydowanym, 100% heterykiem - to przenigdy nie da się zerżnąć,  nawet gdyby jego Hotka sikała po nogach z radości. Do tego musi być jednak ultimate lub bi.

A z hotką też się chętnie pobawię

Hmmmm... Na pewno jesteś gejem, a nie bi? ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Druh, konto będzie aktywowane na 100%. A co do mm to jestem akt/uni

@Zouza, jestem gejem. Co do seksu z kobietą, to nigdy nie miałem okazji, więc chętnie bym spróbował. Wychodzę z założenia, że wszystkiego trzeba w życiu spróbować ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...