Skocz do zawartości
shadowbob

Witamy wszystkich forumowiczy Ona25On27

Rekomendowane odpowiedzi

Na realne forum dotyczace takiej tematyce.

Cześć. Nasze forum jest naprawdę realne. Wystukujesz adres, a ono realnie ładuje się, wczytuje pod tym adresem za każdym razem. Witajcie i życzę udanych dyskusji.

Wtedy Was jeszcze nie znałem :D Także yyyy tego. No po jednym :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wtedy Was jeszcze nie znałem :D Także yyyy tego. No po jednym :)

No dokladnie :) to Po jednym heh :D

jak to fajnie sie wita kogos , kogo sie zna i lubi :)

I Z Wielkim odwzajemnieniem :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Gon Sie"  ze tez napisze post powitalny tak cudownym ludziom, i musze szczerze przyznacz... ze w szoku jestem i macie u mnie wielki szacunek...

jak zauwazylem, zarejestrowaliscie sie przed paru tygodniami... i juz taaaaak daleko jedziecie na zlot... niesamowici jestescie...

Jedziecie daleko i tak naprawde niewiecie czy to realne spotkanie czy nie...

I prawde mowiac, bardzo was dwoch lubie... i zaluje tylko, ze zamiast chustezki niebylem tam ja :) Moglem was znac o dzien dluzej.... :)

klaniam sie i wiecie.. wlasnie dlatego kocham zloty.. poznajemy ludzi i do nickow i avatarow dajemy to co mamy w pamieci.. usmiechy, spojrzenia, zapach, twarzy, oczy... kocham zloty... :)

witajcie i bawcie sie!

klaniam sie subi

ps. dziwne witac kogos, kogo juz znam :)

o boze... i znow sie zaczyna.... co ja komu zrobilem... :help:

klaniam sie subi

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ps. dziwne witac kogos, kogo juz znam

A ja myślę, że fajnie właśnie tak powitać po raz drugi kogoś kogo się właśnie poznało osobiście.

shadowbob - jak widzicie forum jest realne,  i super że do nas ściągnęliście!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

na sniadaniu w sobote rano sadzilam , ze wlasciciel wynajal pokoj "obcym"

Masz racje, pamietam o tym.... :) prawda.... :) i okazalo sie, ze niebeda tylko sluchac :)

Cudowni byliscie Shadowbobowie :)

klaniam sie subi

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No bez kitu tak jak wszyscy mowicie jest to super i ciesze sie ze zaryzykowalismy chociaz naprawde nie wiedzielismy czego sie spodziewac. Zalujemy tylko ze wczesniej sie tu nie luklo:) Bo tak nie samowitych ludzi nie poznalismy w zyciu :)  Codziennie o Was rozmawiamy i wspominamy:P Jak siedzimy nieraz nic nie gadamy i raptem usmiech na twarzy pojawia sie i jeden drugiego z czego ten usmiech a my za kazdym razem to samo " a nic przypomnialo mi sie cos z zlotu" jest to super i zostajemy z Wami :) Niezapomniane wspomnienia! Pozdrawiamy. 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Codziennie o Was rozmawiamy i wspominamy:P

Ja tez.... my tez... i jestescie po prostu cudowni... :)

ja rozmawiam o zlocie tylko sam se soba (subi, ostroznie, to juz na diagnoze), i na forum lubie czytac co ludzie pisza.. wspomnienia...

Swietnie ze tak sie wam podobalo!

klaniam sie subi

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez.... my tez... i jestescie po prostu cudowni... :)

ja rozmawiam o zlocie tylko sam se soba (subi, ostroznie, to juz na diagnoze), i na forum lubie czytac co ludzie pisza.. wspomnienia...

Swietnie ze tak sie wam podobalo!

klaniam sie subi

My rownziez lubimy czytac co ludzie pisza i dzielic sie wspomnieniami albo czasem sami cos nam przypomna:) super :)

klaniamy sie shadowbob :) :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc mili Shadowbob...

milo wspominac na was, ale wiecie co dzis tak sobie mysle?

Ze chyba jestescie jedni z najszybciej .. niepotrafie opisac.. ale "zaklimatyzowani" ludzie z forum, ktorzy stali sie bardzo lubiani?

Bo zarejestrowaliscie sie koncem wrzesnia i koncem listopadu po niemal 2 miesiacach, byliscie ozdoba megazlotu :)

To bardzo milo, to pokazuje, ze kazdy spiewac moze (tylko nie ty subi), bo jak niektorzy nowi ludzie mysla, ze forum jest nierealne, ludzie fantasci.,.. to wy dwa jestescie dowodem, ze forum jak najbardziej realne... :)

Cudownie bylo was spotkac :)

a moze sie myle... ale tak to czuje...

klaniam sie subi

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...