Skocz do zawartości
może?

Profile widoczne tylko dla przyjaciół.

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety informatyka to nie moja dziedzina a szczegóły funkcjonowania forum to już zupełna magia zatem nie wiem czy takie rozwiązanie jest w ogóle możliwe.

Teraz zastanawiam się czy zasadnym by nie było wprowadzenie

A zatem Dział Pomoc. Ile razy prosiłem by w tym temacie ani w żadnym temacie nie publikować żadnych "propozycji". Jeżeli uznam że coś jest konieczne i możliwe do wprowadzenia, SAM TO UCZYNIĘ. Powtarzam raz jeszcze, żadnych mi tu "a gdyby", "dobrze byłoby gdyby można było", "uważam że powinno być". Tu nie sejm, nie ma i nie będzie demokracji. Proszę mnie nie wkurzać.

by szukac , jak sam powiedzial - prowadzic wlasne sledztwo , informacji na temat osoby , ktora znajduje sie wsrod moich przyjaciol

Z takimi sprawami to się należy do mnie zgłaszać. To ja wtedy jednemu z drugim takie śledztwo pokażę, że się będą stąd ewakuować szybciej niż przyszli.

czyli kto komu i kto z kim dostępne wyłącznie dla w jakiś sposób zweryfikowanych użytkowników lub posiadaczy rang.

Najpierw przemyśl a później pisz. Rangi są widoczne wyłącznie dla zweryfikowanych Użytkowników i o tym traktował temat, do którego dostałeś link a co miałeś czytać dwa lata wstecz moje ogłoszenia. To zrób to, będziesz o wiele mądrzejszy.

Rangę można przecież odebrać. Sem z pewnością tego nie odmówi, gdy ktoś takowej sobie nie życzy...

Oczywiście że można. Miałem już takie przypadki, że po spotkaniu Kochanek wlepia od razu Rangę, parze, i inne sytuacje. Stosownym jest ZAPYTAĆ osobę, którą się chce obdarzyć rangą, czy sobie tego życzy. Miałem już zgłoszenia aby usunąć przyznaną przez kogoś rangę. Wielu z Was, chce być incognito i nie ma w tym nic dziwnego.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i przyklad z dzis

ma byc zlot, jegomosc nikomu nieznany, profil "zamkniety" ...............

i jak na taki zlot jechac ?

A moze to moj szwagier ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla Forumowiczów, rangi są jak ordery.

a mi nikt zadnego nie przyyyyypiął :cry:  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a mi nikt zadnego nie przyyyyypiął :cry:  

Nie kazałaś - bali się dać bez wyraźnego rozkazu ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hahaha...a ja się wypinałam i wypijałam ....(kawki itd)

bojOM się przyznać do kontaktów z diabłem :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Diabla sie nie boje

Mam z nia corke ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

eh...no to szkoda że kawki choć się nie napiliśmy...

tak sobie pomyślałam że męża poproszę by mi poprzyznawał zaległe rangi :lach: ... z adnotacja np. "sprawdzona przy kawie przez Xińskiego" :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja rangę nadam niezwłocznie po...;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...