Skocz do zawartości
może?

Profile widoczne tylko dla przyjaciół.

Rekomendowane odpowiedzi

nie prościej byłoby przy VIP podać grupę preferencji

Nie i żadnych takich tu dyskusji. Do Meritum.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tez mi się to nie podoba...uważam to za przesadę

no i skutecznie zniechęca do kontaktu a kilka razy chciałam zagadnąć..ale co ja bede gadać po próżnicy jak sie okaze ze ktos z grenlandii np :P

po co to?...

aaaa...może po to by zdobyć duzo znajomych ?  :P  :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

.ale co ja bede gadać po próżnicy jak sie okaze ze ktos z grenlandii np :P

No i co z tego ?

Biorac pod uwage swoje doswiadczenia, to moge powiedziec ze odleglosc, nie stanowi zadnego problemu.

Ale fakt, zawsze warto wiedziec z kim sie znajomosc zawiera i skad ten forumowicz jest.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

odleglosc, nie stanowi zadnego problemu.

No trochę stanowi, chyba, że masz helikopter nim możesz co tydzień dolecieć. ;)

Musisz pamiętać o tym, że wiele par życzy sobie pewnej regularności, a nie tylko urlopowych szaleństw. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Musisz pamiętać o tym, że wiele par życzy sobie pewnej regularności, a nie tylko urlopowych szaleństw. ;)

OK, ale kazdy weekend sie umawiasz i spedzasz w "klimatach" ?

Poza tym, sa tzw weekendy i inne dni wolne od pracy.

Poza tym, "helikoptery" , czy fez drogi, sa zazwyczaj w dwu kierunkowe.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poza tym, "helikoptery" , czy fez drogi, sa zazwyczaj w dwu kierunkowe.

Zgadza się, ale odległość zabija spontaniczność...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jaski, nieistotne co ja. 

Istotne, że jakaś para może chcieć poznać kogoś, z kim będzie się regularnie i często spotykać, a wtedy - no sorry - będą szukać kogoś, kto im to zapewni.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tak czytam to co powyżej, to wychodzi iż chyba osoby włączające ową funkcjonalność nie miały wiedzy czemu ona służy i przed czym "chroni".. I jest coś na rzeczy w tym że tworzy to pewną niby "wyjątkowość", podbija może nawet co u niektórych zainteresowanie takową personą.. Że niby tajemnica jakaś się za tym kryje:)

Ale ja myślę iż to zwykłe lenistwo w zadaniu sobie trudu -w sumie czasu trochę trzeba na to- i poczytaniu instrukcji oraz przeprowadzeniu kilku prób..

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szybko ludzi oceniasz...

Nie oceniam ludzi tylko wzorzec postępowania. To znacząca różnica, bo człowieka nie znam więc jak mam go ocenić, natomiast sposób zachowania oceniam jak najbardziej i to z subiektywnie bo to naturalne.

Nikt nie wymienił podglądactwa z zewnątrz. Zresztą jak piszesz ponizej taka kestia wogóle nie istnieje:

Bezpieczeństwo ma ogromny zakres znaczenia i jako słowo obejmuje, moim zdaniem, każdą formę zabezpieczenia się przed zagrożeniem. Toteż wymienianie każdego wariantu jest bezcelowe. Ciebie podgląda sąsiad a ktoś zaraz napisze, że przecież jego szpieguje koleżanka z pracy a to nie to samo. To samo! Pozwolę sobie zatem podtrzymać tezę, że o bezpieczeństwie było wspomniane i ten argument upada jako niepraktyczny.

Przynajmniej rangi są ukryte. To juz cos.

Nie wiem czy w postach rangi też są niewidoczne wtedy ale mniejsza z tym. Nie wiem czemu miałoby to zapobiec?

No jesli juz taką "zabarykadowaną" osobę po swojemu oceniles, nie wysilając zbytnio wyobraźni to moze i lepiej, ze nie chcesz byc w gronie jej znajomych...

Nie oceniłem nikogo, odebrałem przekaz wynikający z postępowania. Ja nie jestem osobą nachalną i ma zwyczaj nie pchać się na siłę. To jak z gestami i mową ciała, jak ktoś ma skrzyżowane ręce i zamknieta sylwetkę nie będę próbował z tym kimś uścisków na misia. A teraz chciałbym wyjaśnić co znaczy, że lepiej że nie chcę być w gronie tej osoby znajomych? Bo wiesz jeśli chciałeś powiedzieć coś, coś insynuujesz pod moim adresem to pisz wprost, nie wstydź się na pewno się do tego ustosunkuje.

Wątpie, by można zlokalizowac osobe tylko na podstawie adresu zamieszkania (nie znając nicka), tym bardziej gdy ta osoba uzywa proxy. Poza tym pod jaki paragraf by taką osobę podciągnąć?

Wątpisz... a sprawdziłeś, poprosiłeś kogoś o pomoc? Paragraf by się znalazł choćby ten dotyczący stalkingu ale raz,  że trzeba złożyć zgłoszenie dwa ewentualnie dochodzić swoich racji przed wymiarem sprawiedliwości a może administracja pomogłaby by tobie w bardziej praktyczny, doczesny sposób. No ale lepiej założyć klauzulę poufności profilu bo bezpiecznie...ehhh

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i co z tego ?

Biorac pod uwage swoje doswiadczenia, to moge powiedziec ze odleglosc, nie stanowi zadnego problemu.

Ale fakt, zawsze warto wiedziec z kim sie znajomosc zawiera i skad ten forumowicz jest.

Jaski - dla Ciebie żadnego, dla kogoś - duży. Nie ma co generalizować. Ja nie byłabym w stanie wypuścić się nawet na weekend do Szczecina. I bynajmniej nie chodzi o cenę biletu/paliwa.

A tak sobie jeszcze pomyślałem, że nowe osoby blokują swoje profile z obawy? Zanim troszkę okrzepną na forum i przkonają się jakimi fajnymi ludźmi są forumowicze i jak bezpiecznie czują się tu wszyscy, może minąć chwilka. Może czują się po prostu bardziej komfortowo mając ukryty profil na początku.

No, właśnie z początku to jest najbardziej bezsensowne moim zdaniem. Nikt cię nie zna, nie napisałeś jeszcze niczego, co cię demaskuje w jakikolwiek sposób. Twój komfort powinien być ogromny, bo na razie nie jesteś kojarzony z czymkolwiek. Dopiero z czasem, po opisaniu czegoś, wygłoszeniu paru tez i wklejeniu zdjęć stajesz się tu kimś.

Jeśli, to wersja Jenn przemawia do mnie w jakikolwiek sposób.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...