Skocz do zawartości
może?

Profile widoczne tylko dla przyjaciół.

Rekomendowane odpowiedzi

Świta mi że Jaski kiedyś takie ograniczenie kiedyś przed którymś zlotem wprowadził/zaproponował. Też gównoburza wtedy wyniknęła

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Świta mi

Sporo Ci dziś świta :)

Tak, to było przed bodajże II Krakowskim Zlotem. Ktoś pilnował tych Profili pomimo tego że była tak ustalona zasada? Może by tak nową funkcję Moderatorską stworzyć "Pilnowacz Profili, sprawdzacz 24 h na dobę, czy wszyscy mają otwarte aż do dnia zlotu" Menczi, no jak myślisz? :) Tylko nazwa trochę długa. Wyznaczę Ci taką funkcję, chcesz? :) Dam Ci order sprawdzacza.....

Zrozum, fajnie się gada, nikt tego nie sprawdza. Już widzę te wykreślenia z list zlotowych, bo ktoś zamknął Profil. Proszę Was, dajcie spokój :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem, a nie wiesz, że ja zawzięta bywam? :lach:

A jak ktoś w profilu wpisze, że jest dwumetrowym brunetem o sylwetce lekkoatlety, a na zlocie pojawi się pan metr pięćdziesiąt w kapeluszu i 150 kg. żywej wagi, no to cóż... chce z siebie zrobić łosia, niech robi. ;)

No dobra, to sobie pożartowaliśmy. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

chce z siebie zrobić łosia, niech robi.

Powie że mu się omsknęło, i że poprawi. Albo powie że urósł, albo się skurczył. Powie, że ostatnio jak się mierzył u Pani doktórki, to zapomniał że stoi na szczudłach :) Powie, że zrobił to by chronić swoją prywatność, gdyż warunkiem uczestnictwa w zlocie, był otwarty Profil Kochana Zuzo :) Więc będzie miał otwarty, będzie stał na szczudłach z mocno wciągniętym brzuchem.

Zrobi z siebie łosia i co mu zrobisz w związku z tym? Nic. Z listy go nie wykreślisz. Nawet jak się okaże, ze jednak nie jest z Aleksandrowa, tylko z Będzina. Też go nie wykreślisz z listy :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Świta mi w odniesieniu do postu Zuz, która napisała o tym że taką zasadę wprowadzi. Pozostałe moje posty w tym temacie to tylko "świtanie" że coś tam widziałem gdzieś kiedyś. A co do zamknięcia profili - to mam to w dupie, tak samo jak sprawdzanie czy ktoś ma zamknięte czy nie.

A za każdą nową funkcjonalność forum Cię pochwalę i cieszę się że się angażujesz, widzisz błędy, chcesz poprawiać itd. Ja się na tym zupełnie nie znam, dlatego także nie wymagam, ani nie naciskam - tylko mi tak świtało ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobi z siebie łosia i co mu zrobisz w związku z tym? Nic.

Ano pewnie, tylko ja - będąc na miejscu delikwenta - chyba bym się ze wstydu spaliła. :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to mam to w dupie, tak samo jak sprawdzanie czy ktoś ma zamknięte czy nie.

Ja też, ale w moim przypadku (i Druha) to my widzimy wszystkie zamknięte Profile tak, jakby były otwarte. Ba, nawet nie wiemy czy ktoś ma włączoną opcję prywatności Profilu, czy też nie. No chyba że sprawdzimy to w opcjach delikwenta. No wiesz, Wójt Gminy ma wgląd w papióry, co nie? :)

Ano pewnie, tylko ja - będąc na miejscu delikwenta - chyba bym się ze wstydu spaliła. :D

Pewnie tak, jednakże ja mówię o tym jak można zapisać by się było na zlot w którym KAZAŁAŚ otworzyć Profile. No to, nie jestem już z Warszawy, tylko z Aleksandrowa, w ogóle cofam wszystkie opisowe pola dotyczące wyglądu, lub wypisuję tam brednie. Ale SPEŁNIAM WYMOGI. Dodatkowo, sprawdza go "Pilnowacz Profili, sprawdzacz 24 h na dobę, czy wszyscy mają otwarte aż do dnia zlotu" i jeśli tylko okaże się że ośmielił się swój Profil zamknąć, to wtedy natychmiast informuje przez tubę głośnomówiącą przez balkon wszystkich Organizatorów, a Ci go wyprowadzają za wszarz z ośrodka.... :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przepraszam za OT... ale powstrzymałam się profesjonalnie przed zmianą płci Semowi w profilu

ależ mnie to kosztowało ehhhh... :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Iko, obawiam się, że Sem urwałby Ci... jaja :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...