Skocz do zawartości
może?

Profile widoczne tylko dla przyjaciół.

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też, podobnie jak Jaski, uważam, że na zlotach powinni być forumowicze tylko z otwartymi profilami, by móc uniknąć niechcianych spotkań.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też, podobnie jak Jaski, uważam, że na zlotach powinni być forumowicze tylko z otwartymi profilami, by móc uniknąć niechcianych spotkań.

Zorganizuj zlot, to po pierwsze. Ustanów wówczas taką zasadę jako Organizator. Zbieraj składki na swoje konto, rozliczaj się z nich, zorganizuj salę :) Ogłoś temat. Moderuj tym tematem zgodnie z zasadami Moderatora Działu Zlotowego, oraz nadrzędnymi zasadami organizatora zlotu, który może sobie ustalić własne kryteria. Na przykład, jako Organizator Zlotu ustalasz, że dostęp do listy zlotowej oraz możliwość zapisania się na TWÓJ Zlot, mają tylko Ci Użytkownicy, którzy mają otwarty Profil.

To go sobie wtedy otworzą, a Ty będziesz latać i sprawdzać czy wszyscy mają otwarty :) A jak zamkną w przeddzień zlotu już po zapłacie, to co wtedy poczniesz? :D

Mam też do Ciebie pytanie, czy na podstawie Nazwy Użytkownika oraz awataru z pluszowym misiem, możesz ustalić czy za tym Nickiem nie kryje się Twoja ciotka? Odpowiedz na poniższe pytania, a będę bardzo kontent :) Z naciskiem na "niechciane spotkania" i cóż to jest takiego.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pasi? :D

No ba! :D

A ja nie gadam o opcjach Admina! :P

Sem, co prawda post o organizacji zlotu nie do mnie kierowany, ale... nie kuś! :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

qua :facepalm:

czy odkopując stary temat i podając swą motywację stworzyłam okazję do gównoburzy?

znowu ja? :facepalm::P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Iko, wybitny talent w Tobie drzemie :lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale... nie kuś! :D

Przecież byłaś Organizatorem Letnich Kolonii. Nie ustalałaś nadrzędnych zasad. Nie widzę przeszkód, byś zorganizowała kolejne, ustaliła zasady nadrzędne. Przecież to jest w statusie Organizatora. Możesz sobie ustalić, że tylko Ci "jawni" znaczy Ci co pokazują pluszowego misia i wybrali że są z Aleksandrowa, (bo to pierwsza opcja na liście miast chyba?) to że tylko oni mogą wziąć udział :) Jaki problem :) Albo że napisali iż ważą 55 kilo a ważą 195 kilo. Tylko oni mogą wziąć udział i już! :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem , ale o co się wkurwiasz ?!

Nikt Ci nic nie zarzuca , narzuca , namawia , ani wymusza ;)

Nie chodziło to żeby teraz dodawać jakieś skrypty i inne wynalazki z IT , bo nawet nie wiem o czym mówisz :P

Z tego co ja tutaj chciałem dorzucić , to tak jak wspomniała Zou czy kilka innych osób

Chodzi o zwykle zainteresowanie tematem tych, co chcą się zamknąć

Chodzi o wywołanie refleksji w nich , tudzież zwrócenia im uwagi na ten fakt , ze może bezmyślnie wywołują irytację innych

A tez , jak to było wspomniane , ze niech sprawdzi jeden z drugim w swoich ustawieniach , ze może przypadkowo włączył /a taka opcje ;)

A odchodząc od tematu , co macie dzisiaj na obiad .....? :(

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A odchodząc od tematu , co macie dzisiaj na obiad .....? :(

zraziki, kaszę gryczaną i z domowego ogródka ogórki kiszone :P

@Sem to tylko rozmowa, nikt tu moim zdaniem naprawdę nie rzuca pomysłów dla Administracji Wyższej :*

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież byłaś Organizatorem Letnich Kolonii. Nie ustalałaś nadrzędnych zasad. Nie widzę przeszkód, byś zorganizowała kolejne, ustaliła zasady nadrzędne. Przecież to jest w statusie Organizatora. Możesz sobie ustalić, że tylko Ci "jawni" znaczy Ci co pokazują pluszowego misia i wybrali że są z Aleksandrowa, (bo to pierwsza opcja na liście miast chyba?) to że tylko oni mogą wziąć udział :) Jaki problem :) Albo że napisali iż ważą 55 kilo a ważą 195 kilo. Tylko oni mogą wziąć udział i już! :)

Byłam i - mam nadzieję - będę. W każdym razie już jakieś tam przygotowania czynię. ;)

Wiem, że mogę mieć takie wymagania, jak i każde inne. Ale to Ty podałeś pomysł. :P

A może i tak zrobię, tak dla zasady. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem , ale o co się wkurwiasz ?!

A czy ja nie mam prawa do dyskusji w tym temacie? Na jakiej podstawie wnioskujesz że się wkurwiam? Bo napisałem kilka postów? :) Otóż drogi Jaskiniowcze, różnica pomiędzy pogadaniem sobie a wdrożeniem czegoś wynosi 100:0. Znaczy sto procent atutów jest po mojej stronie, a po Waszej ZERO. To tak samo, jak byś chciał rozpaczać nad tym że śnieg, nie jest koloru czerwonego i zajebiście byłoby, gdyby był. Nad wyraz bawi mnie ta dyskusja, bo dopóki sam czegoś nie zrobię (gdyż nikt inny nie jest w stanie, nie posiada uprawnień ani możliwości) to i tak, nic się nie zmieni. Mamy w Dziale Pomoc "propozycje nowych funkcji". Tam się kieruje wnioski. Inna sprawa, że mówiłem już o tym, że funkcja prywatności profilu wymaga poprawy. Czyli zrobię śnieg w kolorze czerwonym.

Chodzi o wywołanie refleksji w nich

Chodzi o wywołanie REFLEKSJI :D. Zrozum wreszcie. Nie ma żadnych REFLEKSJI, bo to co napisałeś, przeczyta 2% Użytkowników. Dopóki MOŻNA COŚ ROBIĆ, to ludzie BĘDĄ TO ROBIĆ. I tak na przykład:

- Dopóki mogą to robić, to Użytkownicy posiadający konto jednoosobowe, BĘDĄ sobie wybierać płeć PARA. Bo MOGĄ to zrobić, gdyż skrypt im to umożliwia, kapujesz? :) Jakiej refleksji oczekujesz po tych, którzy to robią, choć nie powinni? Dlatego i tu, jest rzecz do poprawy i ja o tym doskonale wiem. A mianowicie, Pole Płeć, "Para" będzie dostępne tylko dla Użytkowników posiadających konta Par. Gdyby Użytkownikowi dać prawa ADMINA na Forum, i uruchomić gównoburzę dotyczącą REFLEKSJI na temat tego że nie wolno tym ludziom używać dostępnych opcji.... hmmmm :)

Ciekaw byłbym REFLEKSJI :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...