Skocz do zawartości
może?

Profile widoczne tylko dla przyjaciół.

Rekomendowane odpowiedzi

..może to będzie offtopic a może nie...

Jakiś czas temu Ritta miała zamknięty profil.

Zwyczajnie miała za dużo wiadomości od użytkowników typu " Cze co słychac"  - starała się odpisywać Wszystkim - bo tak wypada.

..aż Jej się to znudziło( brak czasu , chęci etc...) i zamknęła profil.

Zwyczajnie oczekiwała kilku zdań więcej .

Zaprawdę powiadam Wam to żaden problem aby profil zamknięty stał się profilem otwartym.

Trzeba po prostu się wysilić. ;)

btw,

pomijam oczywiście sytuacje o której pisze Zou - dać ogłoszenie i zamknąć profil.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jedna wielka gównoburza , jak ktoś chce mieć zamknięty profil to niech go sobie ma , tak naprawdę to jego problem bo sam się eliminuje Weźmy taką Iko jak zamknęła dla mnie swój profil to przestałem Ją znać bo teraz nie wiem kto się pod tym profilem ukrywa

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jedna wielka gównoburza , jak ktoś chce mieć zamknięty profil to niech go sobie ma , tak naprawdę to jego problem bo sam się eliminuje Weźmy taką Iko jak zamknęła dla mnie swój profil to przestałem Ją znać bo teraz nie wiem kto się pod tym profilem ukrywa

nie zgodzę się Ktosiu.

Jak chcesz aby Iko się odkryła to napisz kilka słow więcej i będzie odkryta ;)

Moim zdaniem profil zamknięty "odstrasza" - pseudo Rogaczy, którzy chcą pogadać o meżu, kochanków , którzy na kawę nie mają czasu się wyrwać - o zlocie nie wspominając.

...i oczywiście zgadzam sie z Tobą, że jest to gówno burza.

Niech każdy robi co chce. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli zrobię śnieg w kolorze czerwonym.  

A ja potrafie zrobic snieg zolty :P

Powiem wiecej, nawet czesto mi sie to zdaza :lach:

i uruchomić gównoburzę

Ale rozumiem, ze zostawisz nam ten temat, co bysmy sobie mogli "burzliwie" sobie gownem posztormowac ? :P;) 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

władza zostawia ludowi temat zastępczy, to lud się nie buntuje :lach:

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałam publicznie zaprotestować przeciwko praktyce zamykania profili. Wystarczy jeden haczyk i nie mogę zobaczyć, ani wieku, ani lokalizacji. Wiem, wiem - można lokalizację sprawdzić od innej strony, nie pouczajcie.

Wkurza mnie wykluczanie wszystkich poza jakimś tam, umówmy się - wąskim, gronem znajomych.

Nie wiem - napastują was jacyś? Zboczeńcy? ;) Dlaczego nie chcecie być widocznymi? Dlaczego nie mogę z marszu zobaczyć, ile lat ma pani M na przykład?

Zirytowałam się ;)

Zgadzam się. To irytujące.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...