Skocz do zawartości
może?

Profile widoczne tylko dla przyjaciół.

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem - napastują was jacyś? Zboczeńcy?

Mnie nikt nie atakuje :zdziwko: .Natomiast nie powiedziane,że bym nie chciał  :lol:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pardon, będę teraz ciut ;) nieelegancka - na fotach cipa na wierzchu, ewentualnie fiut jako najistotniejsza część jestestwa - ale pokazać profil? Co to, to nie! :D

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pardon, będę teraz ciut ;) nieelegancka - na fotach cipa na wierzchu, ewentualnie fiut jako najistotniejsza część jestestwa - ale pokazać profil? Co to, to nie! :D

Też o tym pomyślałam :)

Ale kto wie? Może widoczny wiek by źle korelował ze zdjęciem? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zou każdy stara się pokazać ..........................to co ma najlepszego :):):)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przychodzi na forum i się zamyka w profilu...

Przychodzi baba do lekarza i zamyka za sobą drzwi od gabinetu. No czort wie czemu. Może się czegoś boją. Wstydzą rozpoznania, krępują. Nie chcą zaproszeń od wszystkich? Chcą selekcjonować. Utrudniać sobie żywot na tym i tak bardzo skomplikowanym technologicznie, forum. Ale gdyby tak wszyscy ustawili się za gardą, to nikt by nikogo nie umiał zaprosić. Bo jak :D

- Ty, weź zdejmij to ograniczenie, bo ja też mam to ograniczenie i Cię nie moga dać do ziomków

- A czemu ja, Ty weź zdejmij.

- A idź w pizdu

:D

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może widoczny wiek by źle korelował ze zdjęciem?

Akurat wiek nie jest polem obowiązkowym, więc nie ma się co obawiać :D

Sama też wieku nie wpisywałam, ale jestem na 99,9% pewna, że nikt nie odgadnie dlaczego! :D Bo w rozmowie żadnej tajemnicy z tego nie robię.

No ale załóżmy, że ktoś obawia się zdemaskowania, ok., niech nie wpisuje.

Ale robienie z tego (profilu) takiej twierdzy mnie śmieszy. :D

No ale - jak mawia Illa - nie wszystko muszę rozumieć. ;)

Sem, posikałam się! :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: nas też dziwi takie zamykanie profilu! Bo niby po co? Jesteśmy na Tym zacnym forum właśnie po to żeby poznać ludzi o podobnych zainteresowaniach, czyż nie? A zboczeńcami Sem się zajmie :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może? Czasem ma się ochotę zamknąć przed częścią świata, tak porostu.

Zawsze miałam otwarty, teraz mam zamknięty. Trudniej przejrzeć np. moje posty i tematy.

A dlaczego te utrudnienia? Bo nie mam obecnie ochoty na to, by ktoś się mną interesował (możliwe, że i tak nikt nie zagląda..)

Sama przyznalas kiedyś, że z jakichś powodów wylączylas swoje konto.

Zmienność nastroju nie jest Ci więc obca :)

Trochę dziwi mnie Twoje zdziwienie ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

.moze? - Taka  dyskryminacja dla mlodszych :upsnew:

Zartuje. kazdy ma wlasny gust. :lach:

Tez mnie irytuja takie profile, a coraz wiecej ich jest.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może? Czasem ma się ochotę zamknąć przed częścią świata, tak porostu.

Zawsze miałam otwarty, teraz mam zamknięty. Trudniej przejrzeć np. moje posty i tematy.

A dlaczego te utrudnienia? Bo nie mam obecnie ochoty na to, by ktoś się mną interesował (możliwe, że i tak nikt nie zagląda..)

Sama przyznalas kiedyś, że z jakichś powodów wylączylas swoje konto.

Zmienność nastroju nie jest Ci więc obca :)

Trochę dziwi mnie Twoje zdziwienie ;)

Hmm, tak, wyłączyłam, wrzuciłam wtedy wsteczny. Ale nie sądzę, żeby taką motywację mieli ludzie z forumowym stażem jednego-dwóch miesięcy.

Jenn - zdziwienie jest mi ciągle potrzebne. Tobie najwyraźniej też.

To co - odezwie się ktoś jeszcze?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...