Skocz do zawartości
może?

Profile widoczne tylko dla przyjaciół.

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałam publicznie zaprotestować przeciwko praktyce zamykania profili. Wystarczy jeden haczyk i nie mogę zobaczyć, ani wieku, ani lokalizacji. Wiem, wiem - można lokalizację sprawdzić od innej strony, nie pouczajcie.

Wkurza mnie wykluczanie wszystkich poza jakimś tam, umówmy się - wąskim, gronem znajomych.

Nie wiem - napastują was jacyś? Zboczeńcy? ;) Dlaczego nie chcecie być widocznymi? Dlaczego nie mogę z marszu zobaczyć, ile lat ma pani M na przykład?

Zirytowałam się ;)

• Lubię 25

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego nie chcecie być widocznymi? Dlaczego nie mogę z marszu zobaczyć, ile lat ma pani M na przykład?

A po co Ci to wiedzieć Może,ile ktoś ma lat?  :redevil:

Akurat to w profilu osoby,którą odwiedzam,najmniej mnie interesuje ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorunku - a jednak ma to dla mnie znaczenie, czy jest moją równolatką czy jakby córką ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorunku - a jednak ma to dla mnie znaczenie, czy jest moją równolatką czy jakby córką

Córki też są fajne :aua: 

Ja tam nie mam nic do ukrycia ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego nie mogę z marszu zobaczyć, ile lat ma pani M na przykład?

Ha, ha, ha, no właśnie :) Czemu nie mogę z marszu zobaczyć ile pani "m?" ma lat :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ha, ha, ha, no właśnie:) Czemu nie mogę z marszu zobaczyć ile pani "m?" ma lat:D

6 kwietnia powinien ci wystarczyć :lach:  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Punkt dla Wujcia - nie mam tej danej w profilu :)

Ha, ha, ha, no właśnie Czemu nie mogę z marszu zobaczyć ile pani "m?" ma lat

Zmobilizowałeś mnie. Już możesz.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem - napastują was jacyś? Zboczeńcy?

Akurat zamknięcie profilu przed tym nie chroni, nadal z poziomu forum można wysłać pw.

Mnie takie profile tak irytują, że po stwierdzeniu takowego włącza mi się olewatorstwo osobnika/osobniczki. :D

I właściwie, poza obowiązkami moderatorskimi, mnie takowa osoba nie interesuje.

Cicho-ciemni, k... :lach: 

• Lubię 16

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałam publicznie zaprotestować przeciwko praktyce zamykania profili.

Raczej przeciwko praktyce ograniczania widoczności profilu, za wyjątkiem znajomych. Szczerze mówiąc to nawet nie wiem jak wielu Użytkowników korzysta z tej opcji, bo ja i tak wszystkie Profile normalnie widzę i mnie to nie obowiązuje. Ale to pytanie jest ciekawe:

napastują was jacyś? Zboczeńcy?

? :)

Jeśli ktoś ma problemy zwykle zgłasza się do mnie z tym. Nie mniej jednak, no nie można nikomu zabronić korzystania z funkcji, jaką forum umożliwia. Temat jednak zredagowałaś w taki sposób, że Ci go nie zamknę.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem - ja wiem, że taka opcja jest i że można z niej korzystać. Interesuje mnie jednak, dlaczego ktoś korzysta? Przychodzi na forum i się zamyka w profilu...

Raczej przeciwko praktyce ograniczania widoczności profilu, za wyjątkiem znajomych.

O to mi chodzi właśnie, co tytuł wątku mówi bezpośrednio.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...