Skocz do zawartości
misza

czesc!

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc wszystkim,

Nazywam sie Michal, mam 30 lat i mam wspaniala wierna zone. Jak sie pewnie domyslacie zawitalem tutaj bo chetnie zmienilbym ten stan ;) Od wielu wielu lat interesuje sie ta tematyka, jestem stalym czytelnikiem cuckoldplace.com od poprzedniej dekady. Tak czy siak moje fantazje nie maja zadnego przelozenia na prawdziwe zycie - siedza w mojej glowie i z niej nie wychodza. Przyznam szczerze, ze chociaz sledze anglojezyczne forum to sie tam nie udzielam. Na polskim wiele lat temu uczestniczylem, mozliwe nawet, ze moglbym odnalezc tematy w jakich uczestniczylem. Zawsze jednak moja aktywnosc byla znikoma - wolalem czytac niz sie udzielac nie majac zbyt wiele poza fantazjami do opowiedzenia. Badz co badz postanowilem jednak dolaczyc aktywniej do grupy stad ten temat przywitalny. Pozdrawiam wszystkich rogaczy i wszystkie hotki ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mam wspaniala wierna zone

Tak, to jest problem :D Ale z drugiej strony, gdyby wierna nie była, nie chciałbyś jej sprowadzić na słuszną ścieżkę seksualnego rozpasania. Witaj więc na forumie, życzę olbrzymich wrażeń i zamierzeń realizacji

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...