Skocz do zawartości
Duszek longu

Przywitanie nowego i ciekawego

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek longu

Witam

Od jakiegoś czasu mam fantazję, żeby oglądać żonę, jak uprawia seks z innym facetem. Najlepiej w mojej obecności i/lub moim udziałem. Zanim jednak zadecyduję, czy fantazja pozostanie jedynie fantazją chciałbym poczytać o doświadczeniach innych osób.

Pozdrawiam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hm...

to raczej żona zadecyduje czy twoją fantazję zechce ew. wcielić w życie...

jeśli twoja fantazja okaże się dla niej "koszmarem" to raczej twoje decyzje mało dadzą ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj i baw sie :belt:

W kontrze do Femm , tak samo i jak bez Twojej decyzji, przyzwolenia, zgody, tez sie nic nie odbedzie.

A przynajmniej, to juz nie bedzie cuckold :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jaski nie bądź szczegolarz kontrolowana, nie kontrolowana grunt , że poroże wyrasta

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ktosiu ;)

Nie ma to jak byc i widziec moment "zabkowania" poroza :redevil:

A to juz jest roznica , taka, jak pomiedzy kurwa a prostytutka.

kurwa , to charakter

prostytutka, to zawod

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciut za mocne jak na mój gust porównanie.. Użyłbym raczej słów kobieta wyzwolona z poczuciem swojej atrakcyjności (jeżeli kontrolowane spotkanie) a z drugiej strony: egoistka niedobra

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hm...

Słusznie powiedziane! :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek longu

hm...

jeśli twoja fantazja okaże się dla niej "koszmarem" to raczej twoje decyzje mało dadzą ;)

Jasne, oczywiście, że wszystko od niej zależy. Jednak ja się jeszcze zastanawiam, czy (i JAK) jej w ogóle powiedzieć o tym. "Problem" dodatkowy mam taki, że moja żona straciła ze mną dziewictwo i nie miała nigdy żadnego innego faceta, więc nasze życie erotyczne nie należy do specjalnie bujnych (w porównaniu do pewnie większości forumowiczów), czyt. niewiele eksperymentujemy.

Natomiast na chwilę obecną wiem jedno - jeżeli miało by dojść do zdrady, to musiała to być tylko i wyłącznie kontrolowana, czyli musiałbym o tym wiedzieć - inaczej, to chyba nie to samo.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

inaczej, to chyba nie to samo.

Masz racje, to chyba nie to samo:)

Mysle, ze na tym forum znajdziesz odpowiedzi na swoje watpliwosci.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne, oczywiście, że wszystko od niej zależy. Jednak ja się jeszcze zastanawiam, czy (i JAK) jej w ogóle powiedzieć o tym. "Problem" dodatkowy mam taki, że moja żona straciła ze mną dziewictwo i nie miała nigdy żadnego innego faceta, więc nasze życie erotyczne nie należy do specjalnie bujnych (w porównaniu do pewnie większości forumowiczów), czyt. niewiele eksperymentujemy.

Natomiast na chwilę obecną wiem jedno - jeżeli miało by dojść do zdrady, to musiała to być tylko i wyłącznie kontrolowana, czyli musiałbym o tym wiedzieć - inaczej, to chyba nie to samo.

no to masz baaaardzo trudne zadanie

ja raczej do cnotliwych nie należałam nigdy bo przed mężem miałam tylu kochanków/ jednorazowych przygód, że nie byłabym w stanie tego policzyć

oczywiscie kazdego ze swoich mężczyzn zdradzałam...przy mężu postanowiłam się ustatkować- o ironio on marzył o tym w czym zawsze byłam świetna hahaha

i jak zaczął kilka lat temu o tym wspominać to wydało mi się to niedorzeczne... nie brałam tego w ogóle pod uwagę

ciut musiało się miedzy nami zadziać by mozna było zrealizowac te jego dziwne marzenia (bo przeciez 99% facetów zmasakrowałoby swoją żonę za coś takiego...zresztą ja nadal nie wyobrażam sobie by mój mąż dotknął innej kobiety...w moich oczach oznacza to ze zeszmaciłby się...znów... wiec...

no ale u nas wchodza tez klimaty femdom...ja zawsze byłam bardzo zaborcza i władcza względem partnerów a ze zwykłymi (bez skłonności do uległości oczywiscie konczyło sie to wojnami i rozstaniami...no ale to juz was nie dotyczy

jakoś chyba powinieneś delikatnie gdzies zaczać napomykać o tym....podczas jakiegos filmu, nawet zwykłego ze sceną typu cuckold, ale i z jakąś akcja ze zdradą zony...ze ty chyba byś tak nie zareagował, ze ciebie to jakoś podnieca chyba...

kropla drąży skałę :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...