Skocz do zawartości
Duszek kiczkos

Polski amatorski film z dziewczyną na smyczy

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek kiczkos

Ze 3 lata temu ktoś wrzucał tu film, który chciałbym znaleźć. Był to polski, amatorski film, kilku facetów miało w mieszkaniu dziewczynę, film był w klimacie dominacji/tresury. Jeden prowadził ją na smyczy, wyprowadzał na klatkę w bloku, dziewczyna dostawała też z liścia po twarzy.

Film pewnie jest w jakimś serwisie z tego typu darmowymi filmami, ale nawet nie wiem jaki miał tytuł, żeby go tak znaleźć. Jak ktoś kojarzy o co mi chodzi to byłbym wdzięczny za link. Dzięki.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ten film jest na forum. Nie umiem w tej chwili znaleźć, ale możesz sam spróbować w dziale z filmami właśnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dział z filmami został dość mocno wyczyszczony, więc może tego filmu już tu nie być.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ech.. I znów trzeba kręcić nowy.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek kiczkos

Właśnie o to chodzi, że dawno temu widziałem go na forum, ale teraz chyba go nie ma, bo tematy na forum nie sięgają tak daleko. Jakby ktoś miał linka albo mógł znowu wrzucić to byłbym wdzięczny.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam te filmiki na dysku. Jak będę miał trochę czasu to wrzucę je na na jakąś tube i podlinkuje tu.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dziewczyna dostawała też z liścia po twarzy.

Idzie jesień można dostać z liścia :redevil: 

Dobra,jaja sobie robię.Ten film krążył też na Zbiorniku .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i pomyslec , ze przypadkiem poznalam jednego z uczestnikow tego filmiku :)

O, opowiedz. Poznałaś go? Nie pamiętam, czy ich twarze były na filmie dobrze widoczne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czy to ten film o ktorym mysle ze Ty myslisz ?

nie wiedzialabym , ze tam jest , gdybysmy przez przypadek nie zaczeli rozmawiac na temat tego filmiku ,

bo byl dostepny na zbiorniku przez jakis czas

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmm... musze odnowic kontakt z kolega  masterandservant :evil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...